Моля ви за помощ !!! |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Значи хора, закъсал съм го много здраво и ми трябва помощ и то каква помощ, направо си ми трябва целия код !
Задачата ми е следната: Програмирайте клас за визуализиране на функцията y = cos(x2) (x2-означава x на квадрат) в p на брой точки от интервала [a, b]. Напишете аплет за тестове, които да дава възможност за въвеждане на различни входни данни в т.ч. и задаване цветовете на фона и графиката на функцията. В последния ред да излиза дадената функция. Това е задачата ми и ще ви бъда изключително благодарен, ако ми помогнете !!! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 13.02.08 | Всички уроци от niksoft | Всички скриптове от niksoft |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от niksoft@10.06.2008 12:55: направо си ми трябва целия код !П.С. Сигурно по-нататък ще ви безпокоя и с някоя програмка на С++ icon_smile.gif Е това ме изкефи! Брей! Ти нямаш ли някаква сламка да покажеш? |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Брат, как да го кажа по друг начин, гола вода съм, а ми трябва за да си взема изпита! Това е, нито пари ще изкарвам с нея, нито нищо :D, просто съм го закъсал !!! Пак ви се моля, ако можете ми помогнете и най-вече, ако искате ми помогнете !!!
П.С. Разбирам колко нагло изглежда, но когато си в нужда рядко ти пука !!! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МЕ ТЪРПИТЕ И ИЗСЛУШВАТЕ !!! |
|||
|
Потребител от: 13.02.08 | Всички уроци от niksoft | Всички скриптове от niksoft |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Е то оставаше и пари да изкарваш с нея задачата си е писане на не малко код(и то това си се вижда много ясно) и надявам се,че все пак някои ще те упъти,на Java аз лично тази задача не я мога,но когато човек е в нужда не е нужно да се изказва така има и други начини да се изкажат нещата,затова малко ще ти редактирам поста дано не се сърдиш,зя твое добро е
|
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 10.06.2008 20:25
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Благодаря ви все пак на всички, а и няма за какво и на кого да се сърдя освен на себе си, че съм изпуснал момента да ги науча тези неща.
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ами незнам къде и какво учиш,но масова практика е да се дават задачи без да се обясни основата така,че затова не си виновен ти предполагам,че и това е така и сега с теб.Това е дълга и болна за мен тема,но няма значение не се коси никъде в реалността няма да ти трябва подобна глупост,но си трябва учене така че
на много код и всичко ще е 6 |
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 10.06.2008 20:33
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |