java среда каква да бъде тя и имали почва у нас |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Чудя се и се мая на какво да я пиша това чудо наречено java, имам да пиша дипломна работа на java и оставете другото смятам да минавам изцяло на java(сега поназнайвам html,c,c++,php,javascript) но е много объркващо какво да сваля и ползвам то не беше SDK,JDK,NETBEANS,J2EE,JSP някой ако може да ми поясни точно какво правят аджиба тия неща и да ми спести глупостите подчертавам глупостите на Софтпрес ще му бъда безкрайно благодарен!
|
|||
|
Това мнение е редактирано от pepo0303 на 29.06.2008 09:38
---------------------------
Потребител от: 29.06.08 | Всички уроци от pepo0303 | Всички скриптове от pepo0303 |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Мислиш ли,че тук е мястото и аз мога да кажа по едно-две изречения затова но за дипломна работа е доста по различно.
Схемата е следната: влизаш в гугъл->>разширено търсене и намираш каквото ти е необходимо просот ти трябва доста повече информация отколкото тук би могла да се даде За Java като среда и малките деца знаят думичката ECLIPSE,за книгите на софтпрес не съм съгласна,но всеки има право на мнение а за книги в този сайт има доста линкове по темите Поздрави |
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 29.06.2008 11:09
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Благодаря че затвърдихте съмнението ми, а какво е то, че тук не се указва някаква сериозна помощ а се говорят празни приказки.
А лично към Вас zaikoni ако имате и най - малка идея за етика няма да се изразявате мнение по този начин(и малките деца знаели - Вие сигурно сте се родил/а научена) а пък да не говоря че един истински програмист не би говорил така надуто. Аз лично събрах малко информация за Вас и във форумите където присъствам ще се погрижа Вие да него направите. Благодаря за вниманието на всички! |
|||
|
Потребител от: 29.06.08 | Всички уроци от pepo0303 | Всички скриптове от pepo0303 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от pepo0303@29.06.2008 21:13: Благодаря че затвърдихте съмнението ми, а какво е то, че тук не се указва някаква сериозна помощ а се говорят празни приказки.А лично към Вас zaikoni ако имате и най - малка идея за етика няма да се изразявате мнение по този начин(и малките деца знаели - Вие сигурно сте се родил/а научена) а пък да не говоря че един истински програмист не би говорил така надуто. Аз лично събрах малко информация за Вас и във форумите където присъствам ще се погрижа Вие да него направите. Благодаря за вниманието на всички! |
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 29.06.2008 21:46
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 30.06.2008 14:36
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Много благодаря(napster), идеята на това да Ви питам на какво да пиша (като среда) не е да си намеря готова дипломна работа а както съм написал вече че изцяло ще минавам на java и не искам отново да минавам през това което минах докато учех С,С++ да си спестя времето което загубих(софтпрес), а както казва един наш преподавател java е осакатено С++.
Тъй като вече сте минали по този път от С++ към java затова конкретно искам съвет. |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Пич незнам дали си начинаещ или напреднал но ако си начинаещ един JCreator няма да ти е в повече , имам предвид на него доста лесно се работи, а за NetBeans незнам сигурно е по добра като работна среда ,но аз ти препоръчвам JCreator.Трябва да имаш инсталиран и jdk.Надявам се да съм бил полезен.
|
|||
|
Това мнение е редактирано от sandala на 02.07.2008 15:08
Потребител от: 10.03.08 | Всички уроци от sandala | Всички скриптове от sandala „Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се!" |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
не мисля,че JCreator-a може да се сравнява с Eclipse.когато почнах и аз бях на креатора но после направо се преродих с еклипс-а
|
|||
|
Потребител от: 11.05.08 | Всички уроци от ill_nin0 | Всички скриптове от ill_nin0 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 22.01.08 | Всички уроци от tron | Всички скриптове от tron |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Благодаря това ще го сваля но има едно FREE DVD с включен пакет всичко което май ми трябва (имам проблем с свалянето му проблем който ще оправя) но ще ми трябва и литература или видео уроци
и искам две неща да подчертая 1!БЛАГОДАРЯ на всички които ми писаха(това не означава да спирате ако имате инфо давайте )и 2! Не искам някой да ми прави дипломната работа както някои (ще премълча) си мислят а просто въпросът е да не кривна в грешна посока и да ми отнеме много време да се върна в правилната |
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: