Java и душевен катарзис |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте,
това е още една тема, тип "искам помощ и то веднага". Ясно е, че е за Java :)))) няма как! Душевен катарзис е, защото за пръв път искам помощ и признавам, че не знам нещо (може би и поради тази ми гордост сега ми трябва помощ) - е, чесно не знам дори как да започна със задачката, която имам. Та толкова с мелодрамите - сега по същество: Трябва ми да разработя web базирано приложение. От ужасно много време чета и си пълня главата с какво ли не инфо, но някак връзката я няма. Четох и много от темите във форума - не ми вършат работа, защото или вече е направено, това което вие давате като съвет, или мисля, че не ми върши работа. Нека тук да направим малка систематизация на нещата. Интересуват ме мненията и препоръките от хората, който се занимават с тази материя и имат опит. Интересуват ме отговорите не само на въпросите какво и как, но и защо - моля ви, помгнете ми. Насоката е Java + Eclipse + Tomcat. -> дайте съвет относно това каква (Java-)технология да използвам и защо? -> какъв Eclipse + plug-in-и? -> Моля, разяснете как да настроя средата? Total beginner съм тук, дори не знам какво да ви питам -> Препоръчайте ми местенца, от където да чета (документация, примери, полезни практики), освен тук, разбира се, защото за новак като мен е пълно с информация, но ми е нужна основа, съвет и лично мнение. Благодарността ми ще е е огромна, за всяко мнение, което оставите, не се притеснявайте да пишене, всяко битче, че ми е от полза! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 04.07.08 | Всички уроци от stroke | Всички скриптове от stroke |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Предполагам вече си ги чел:
Тук има всичко което ти трябва! eclipse Eclipse + plug-in tomcat Да не подминеш това и това! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Много благодаря за отговора.
Да - найстина всичко това е прочетено вече .Буквално си лягам и се събуждам с това. //защото през останалото време трябва да се работи и няма кога да се чете. Ако може повечко инфо относно технологиите, които е хубаво да се използват - моля - дайте вашето мнение, споделете малко опит, ако не си го пазите ревностно . |
|||
|
Потребител от: 04.07.08 | Всички уроци от stroke | Всички скриптове от stroke |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Не е хубаво да се използва JAVA за Web. Това е факт.
Но щом някой те занимава с такива глупости чети за JSP. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от PureEvil@08.07.2008 12:07: Не е хубаво да се използва JAVA за Web. Това е факт.Но щом някой те занимава с такива глупости чети за JSP. Би се обосновал, защото не мога да го схвана! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: