помощ с JavaScript за една програмка |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
От няколко дни се оптитвам да направя една програмка с JavaScript, и ето и какво ми трябва като се въведат в 4 текстови полета информация и след като се субмитне да се размешат. например
1 текстово поле - Дума1 2 текстово поле - Дума2 3 текстово поле - Дума3 4 текстово поле - Дума4 и след като се субмитне да бъдат размешани например дума2 дума4 дума3 дума1 и при рефреш да се променят! Благодаря предварително ! Пздрави! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 24.12.07 | Всички уроци от pleven94 | Всички скриптове от pleven94 hackersf.my32.net |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ако ще е след рефреш разбъркването, няма смисъл с JS! Слагаш едно иьха_№ или в заявката: ORDER BY RAND() и си готов! А и да не е на PHP всеки програмен език има функция за Случайно избиране!
|
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
да обаче на мен ми трябва да е на някой език с който да не се налага да се инсталира apache
|
|||
|
Потребител от: 24.12.07 | Всички уроци от pleven94 | Всички скриптове от pleven94 hackersf.my32.net |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: