Как да направя като влязат в сайта да им изпише Loading и да зарежда до 100% |
|||||
|
|||||
|
|
|||||
![]() |
Виждал сам сайтове които имат такива работи и се чудя от каде да ги намеря и видях че тук има мног охора които разбират и реших да пусан тема
|
||||
|
---------------------------
Потребител от: 04.07.08 | Всички уроци от sharigan | Всички скриптове от sharigan |
|||||
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Между <head> и </head> слагаш
CODE
слагаш CODE
Реда в който виждаш background="loading/tdbottom.gif" от тук задаваш картинката която искаш да показва докато излиза текста "Страницата зарежда , моля почакайте" Иконки от гоогъл надявам се това да е което ти трябва. |
||||
|
Потребител от: 31.10.07 | Всички уроци от DevNull | Всички скриптове от DevNull |
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() |
Ами може л ида ми дадеш целият код не на части :):)
|
||||
|
Потребител от: 04.07.08 | Всички уроци от sharigan | Всички скриптове от sharigan |
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
CODE
... останалата част от body кода! - Тук въвеждаш кода на сайта си. демек това което си писал между <body и </body> . |
||||
|
Потребител от: 31.10.07 | Всички уроци от DevNull | Всички скриптове от DevNull |
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от sharigan@05.07.2008 10:34: Ами може л ида ми дадеш целият код не на части :):)Ти да нямаш предвид да ти се даде целият код на готов сайт? |
||||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
|||||
|
|
|||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |