Моля, помогнете! |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Трябва ми скрипт за popup календар, при избор на дата от който да се попълва съответното поле в HTML форма.
И всичко друго си е ОК поне така си мисля в кода! Само в този ред има някаква грешка и не мога да я открия document.write( "<td><center>" + "<input type='button' " + "onClick='JavaScript: document.theForm.date.value=\"" + fixMonth( month.getMonth() + 1 ) + "/" + i + "/" + fixYear( month.getYear() + "\"; onSelect():' " + "value=' " + ( i<10 ? " " : "" ) + i +"' " + "class='mono'>" + "</center></td>" ); Моля за помощ! Или за линк към работещ скрипт, който да ми свърши работа! Благодаря! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 10.06.08 | Всички уроци от jorykardas | Всички скриптове от jorykardas |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
fixYear(
и тази скоба каде сваршва :) може да си поподредиш кода и да го видиш по-ясно как изглежда CODE
|
|||
|
Потребител от: 15.04.08 | Всички уроци от po_taka | Всички скриптове от po_taka http://www.tekstove.info/ дайте някви идеи кво да го права тва нещо |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Много благодаря!
Освен тази скоба открих и още една липсваща Но вече работи! Направо ми идваше да Благодаря още веднъж! |
|||
|
Потребител от: 10.06.08 | Всички уроци от jorykardas | Всички скриптове от jorykardas |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |