Dropdown меню със взаимосвързани полета |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте!
По принцип съм доста скаран с Java Script-а и не мога да се оправя сам. Проблема ми е следния. Искам да направя меню-та, които да са свързани според избраната опция, примерно Поле 1 - имаме опции 1,2,3,4,5 - Ще ги изписвам така - 1.1 1.2 ... Поле 2 - Имаме опции 1,2,3,4,5 - 2.1 2.2 ... Поле 3 - Имаме опции 1,2,3,4,5 - 3.1 3.2 ... Примерно, когато избера 1.1 - да ми се визуализират само 2.1 и 2.3 примерно. Когато е избрано след това 2.3, да се визуализира само 3.5 примерно. Разгледах форума и мисля, че ще се намерят хора, които да успеят да ми помогнат. Благодаря ви предварително! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 18.08.08 | Всички уроци от Ma57eR | Всички скриптове от Ma57eR |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Нещо не разбрах. Какъв е смисъла след като отидеш на 2.3 да те прехвърля на 3.5 ???
|
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не да ме прехвърля, а да визуализира само тази опция.
Идеята е чрез тези менюта да се направи комбинация от различни екстри за даден артикул, защото не всички комбинации са изпълними Примерно ... Не може да си избрал 1.1 и да има 2.1, а да се визуализира при избор на 1.1. само 2.2 , 2.3 , 2.4 примерно, както и тези подменюта. Ако искате, мога да ви дам примерен скрипт, който е само с 2 такива dropdown полета, но на мен ми трябва с повече и не мога сам да го направя |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Дай да видим скрипта ако може!
|
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
http://www.felgall.com/jstip22.htm
На тази страница е даден примера, но е само с 2 полета. На мен ми трябва с доста повече по принцип. |
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---