прозорец със сменяща се информация |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте
Значи искам да си направя два,три прозореца,на които е зададено,да се сменят картината и текста на два,три дена,както е на кино сайтовете.Надявам се не съм объркал раздела... Благодаря |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 26.08.08 | Всички уроци от grufekt | Всички скриптове от grufekt |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
НЕ си объркал раздела става и с JavaScript, но аз ти препоръчвам да го направиш с РНР! Тук има уроци!
ЕТО |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Да но съм със динамично ip и май не мога да ползвам php?
|
|||
|
Потребител от: 26.08.08 | Всички уроци от grufekt | Всички скриптове от grufekt |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от grufekt@27.08.2008 09:17: Да но съм със динамично ip и май не мога да ползвам php?На кое си с динамични IP, че не мога да зацепя? |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от napster@27.08.2008 10:59: На кое си с динамични IP, че не мога да зацепя?На моя комп.Доколкото знам PHP,за да се използва ти трябва реално ip.Дано да ме разбираш,че голямо разпитване падна:cheesy: И аз знам,че тук има добри уроци,но кой ще ми свърши работа? |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Има си Xamachi има и Free хостове.
|
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Както каза @zipopro, използвай Free хостове
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ами добре...само дето не разбрах,кой урок/код ми трябва.
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Щом сте открили бъг в РНР, че работи само сървари с реално ИП веднага се свържете с разработчиците и докладвайте!
@grufekt просто прави едно делене по модул (текущият ден % 3) и според остатъка избирай фон. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Мерси човек,само че нищо не отбирам от PHP и затова ми се искаше някъв урок,или код.А пък да седна да го уча бая време ще отнеме,докато с урочето-нали знаете за апетита с яденето.
Както и да е,благодаря за инфото,все пак научих нещо |
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: