Download Javascript |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте!
Въпросът ми е много прост. От къде мога да си изегля джаваскрипт. Пробвах от официалния сайт на джава, но нещо не се получава. Търсих и в bloodshet, но там нищо не намерих. |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 29.08.08 | Всички уроци от triple_G | Всички скриптове от triple_G |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Какво точно имаш предвид?
Дай още инфо! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от G9M29@29.08.2008 11:57: Найстина няма да е лошо да дадеш малко повече информация. Ако е това за което си мисля ето ти линкПо въпроса на автора на темата: Това което иска той няма нищо общо с това което му предлагаш @G9M29! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ами не разбирам как по конкретно да го обясня(не го казвам с лошо чувство, просто не разбирам много от компютри)Напрактика е линк за да си изтегля джаваскрипт(без значение коя версия).
Напрактика ми трябва това, което е дал G9M29. |
|||
|
Потребител от: 29.08.08 | Всички уроци от triple_G | Всички скриптове от triple_G |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Защо си мисля че napster е прав а ти triple_G да не би да имаш предвид да ти трябва ... интерпретатор ако не знаеш какво е итерпретатора само ще ти поясня че това е програма, която обработва сорс кода на твоята програма всеки път, когато искаш да я изпълниш. В процеса на обработката тя транслира сорс кода на машинен език, който е подходящ компютъра. Интерпретираните програми са преносими между различни платформи за разлика от компилираните. Примери за интерпретатори са интерпретаторите на JavaScript, Perl, PHP, BASIC и др.
полезно инфо малко полезни връзки |
|||
|
Това мнение е редактирано от Skull на 29.08.2008 20:37
Потребител от: 07.12.07 | Всички уроци от Skull | Всички скриптове от Skull =============================================== Sianan Sakich-Sunce moje =============================================== http://pbs.free.bg/ =============================================== |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
относно скриптовете! Днес както си разглеждах клиповете в youtube ми се показа следния надпис
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. Това с флаш преяра го пробвах нияколко пъти - успешно си свали! Но пак не иска да се отвори. Свалих си опера и мозила. Като влизам от тях в youtube пак ми се показва този надпис! Ако някой може да ми помогне ще съм ви много благодарна. |
|||
|
Потребител от: 21.09.08 | Всички уроци от miss_ananas | Всички скриптове от miss_ananas |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |