| Съобщения | Видяно | Отговори | Последно съобщение | ||
|
|
Отностно Видео Уроците Здравейте. По едно време четох тема в която се дискотираше това ... |
34 | 1 | |
|
|
Примери след уроците. Предлагам да се сложи след всеки урок по 1 пример..Всичко ... |
51 | 4 | |
|
|
Модификация на раздел лични съобщения Като гледам тук се публикуват всякакви налудничави идеи та ето и ... |
95 | 7 | |
|
|
Нов раздел в форума Мисля, че в форума трябва съшо така да има раздел за Photoshop, ... |
57 | 2 | |
|
|
97 | 2 | ||
|
|
Малко музичка но да не е Чалга Малко музичка но да не е Чалга |
167 | 2 | |
|
|
Софтуер Интересува ме от къде мога да си намеря програма (и дали има ... |
75 | 2 | |
|
|
къде ми е темата когато направих тема в грешен раздел , тя беше превестена в лафче ... |
132 | 4 | |
|
|
Бъг ли е какво? Тфа бъг ли е? http://it--place.hit.bg/huh.jpg CBeTHaX си личи ... ( Страници: 1 2 3 ) |
489 | 34 | |
|
|
Интересувам се от системата на сайта за промоутване Интересно ми е какъв е алгоритамът, чрез който става ... |
119 | 5 | |
|
|
Предложение за нови раздели Предлагам да направите два нови раздела - за продукти на ... |
71 | 1 | |
|
|
Добавяне на нова раздел Здравейте, Ще е добре, ако има раздел за програмиране на мобилни ... |
159 | 3 | |
|
|
77 | 3 | ||
|
|
Бъг със сайта ви Сложих уроци после каде са нанай-дуду няма ги никаде няма ... |
120 | 5 | |
|
|
What the hell is going on ? http://i274.photobucket.com/albums/jj251/malkam_album/jpg-1.jpg?t=... |
84 | 4 | |
|
|
Зареждане на сайта Ви. Сяъта Ви се зарежда бавно. Защо не си хоствате сайта си в ... |
537 | 6 | |
|
|
оптична мрежа Имам следния въпрос: за да направя оптична мрежа, като искам по ... |
109 | 2 | |
|
|
Разяснение Може би ще ви се стори глупавичък моя въпрос, но: някой може ли ... |
144 | 2 | |
|
|
Бъг - брой уроци! ПП: @Skull извинявам се че твоя профил показвам, но на него го ... |
236 | 5 | |
|
|
Бъг при писане на мнение има малък проблем при преглед/едит/яуоте значи това: ... |
142 | 5 |
| 1 посетител е активен в този форум (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
|
Допълнително:
php форум,
форум компютри,