Бъг ли е какво? |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Тфа бъг ли е?
![]() CBeTHaX си личи че е най-редовния ![]() Айде сега на темата, това бъг ли е |
|||
|
Това мнение е редактирано от mrhellish на 23.04.2008 23:41
---------------------------
Потребител от: 12.04.08 | Всички уроци от mrhellish | Всички скриптове от mrhellish MrHellish™ |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ми той е толкова активен, че просто вече по 2 пъти го отчитаме
![]() Да това е стар бъг, явно става преплитане някъде. Ще го оправим ... Поздрави |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Възможно ли е да бъде от няколко отворени таба във форума??
|
|||
|
Потребител от: 12.04.08 | Всички уроци от mrhellish | Всички скриптове от mrhellish MrHellish™ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ми не, защото всичко е на базата на сесиите, а ти от едно и също IP получаваш една и съща сесия, но знае ли се ... проблема е че не мога да го репродуцирам и не мога да разбера от какво става, но някой ден ще го оправим
![]() |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Да и аз май веднъж подхвърлих нещо за тоя бъг! Наистина е отдавна. Може светнах да е влезнал 2 пъти - например проху и от своето ИП или нещо подобно!
Оффтопик:// Да може наистина да е много редовен :P ! Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Със сесии , но по някога, поне при линукса, влизам в сайта примерно и ми задава една сесия след първия рефреш или влизане в друга страница от сайта се задава друга сесия и остава тя да тече.Другия вариянт е да е влезнал с различни браусъзи едновременно.
|
|||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Вижте в новините какво видях :
Необятният космос нахлува в персоналните компютри чрез Microsoft виртуален телескоп и още нещо, вижте как рекламните банери покриват профилите15.05.2008 10:13 / actualno.com Microsoft пусна безплатна услуга - виртуален телескоп за потребителите на Windows XP и Vista . Т.нар. Worldwide Telescope (WWT) предоставя данни от множество телескопи по целия свят, както и от космическия телескоп Хабъл , пише < font color= " #3366ff " > technews.bg . Потребителите на WWT могат да разглеждат галактиката, планетите на Слънчевата система и небето под " рентген ". За целта те трябва да си свалят и пуснат специална програма, за която Microsoft подчертава, че е безплатна. Потребителите на Mac също могат да ползват услугата, като си пуснат Windows с помощта на BootCamp . Анализатори виждат в новата услуга на Microsoft желание за конкуренция на Google . В края на август миналата година интернет компанията пусна своята услуга Google Sky , ... Tuk Tuk |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Да това е отдавна! И понякога даже тръгва да излиза прозорчето на линкове и подобни! Трябва да направя скрийн! А колкото до това във новините, Просто не може да се слага html а там има...(пова се казва защита срещу XSS)
Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Така, забелязах още един бъг, вижте внимателно тази тема (без да четете постовете)
нищо необичайно нали... да но случайно аз съм започнал 2-ра страница и незнам защо но мога да маркирам някой отговор като Удовлетворен, който се намира на 2-ра страница, на първа страница не мога да маркирам никой отг като удовлетворен, само на втора... Ето Скрийн 1-ва страница : http://corneo.hit.bg/pic1.jpg 2-ра страница : http://corneo.hit.bg/pic2.jpg Долу в дясно на 2-рия скрийн (но не много в дясно) се вижда че мога да го маркирак :) Ще помоля zipopro да види дали и на него му е станало така (тази тема) |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от mrhellish@23.04.2008 23:35: Тфа бъг ли е?![]() CBeTHaX си личи че е най-редовния ![]() Айде сега на темата, това бъг ли е 41 посетители са активни във форума (11 потребители и 30 гости) Активни потребители: PureEvil ahmed75 ahmed75 blagoj_kat mrhellish simbioza kosio69 kikito90 kikito90 kikito90 krash земииии |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Може някое съседче на @светнах да влиза често нерегнат.
|
|||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Искам да повхаля търсачката на http://it-place.net толкова е добра че намира отдавна истрити теми! пробвайте с test и ще излезнат някои истрити теми със заглавие test :)
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Хммм... Да! Но пък не ги отваря :D :D :D !Да ви кажа нз на какво се дължи! Аз лично не се сещам!
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Имам проблем:
Като натисна в някоя от под - темите, ме изпраща в друга област (друга тема) например: Натискам в под - темите на Visual Basic и ме праща в темите на С/С++ Много странен БЪГ! Моля администратора mutatos да го погледне и да даде мнение! Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Еми във Visual Basic раздела има една тема " 3 задачки "
И под нея пише "Темата е преместена в категория C / C++ / .NET " и ти като цъкнеш на нея те испращя във Ц/Ц++/.НЕТ а не във темата защото тази тема е истрита ![]() |
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: