Бъг - брой уроци! |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
ПП: @Skull извинявам се че твоя профил показвам, но на него го видях!
Та: Пише Уроци: 1, но както виждате аз съм на "Всички уроци на Skull" но там показва: няма въведени уроци Да не е объркано нещо при заявката или? Поздрави ззззззз ипо...! |
|||
|
Това мнение е редактирано от zipopro на 04.06.2008 00:20
---------------------------
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Да, това е грешка, тъй като урокът не е още активиран.
Мерси, ще я поправим ![]() Поздрави! Николай |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Така е и със скриптовете и с всичко което трябва да се одобрява преди да бъде побликувано
![]() |
|||
|
Потребител от: 12.04.08 | Всички уроци от mrhellish | Всички скриптове от mrhellish MrHellish™ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Това има друга тема моля не СПАМИ! Този бъг е още от началото Mutatos и екипа му ще го оправят когато могат!
Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Абе това да е проблема и при мен е така единият даже ме хвана срам,че го пратих като видях после еквивалента му на един пич,но това не е проблем зарежете има по-важни неща
|
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 13.06.2008 21:51
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: