Едно дизайнче |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
дравейте,
от доста време не съм поствал нищо и реших да Ви покажа последния си проект icon_smile.gif Очаквам мнения icon_smile.gif Поздрави www.speedycars.eu |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 18.07.08 | Всички уроци от speedy | Всички скриптове от speedy |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Браво харесвами много как работи с XML файл или всеки път променяш мейн файла ?
|
|||
|
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Рядко го казвам ,но е много красиво.
Особено ефекта на меню-то :) Може като си на коли, след това избереш модел и да сложиш една стрелка назад към коли. |
|||
|
Потребител от: 15.04.08 | Всички уроци от po_taka | Всички скриптове от po_taka http://www.tekstove.info/ дайте някви идеи кво да го права тва нещо |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Всичко е ок, но земи намали малко ефектите през 5 сек. нещо ми отвлича вниманието!
- Логото според мен е пълна скръб ( то на секи 5 сек се сменя ) как да прочетеш нещо. ( не се обиждай все пак аз още немога да правя флаш сайтове :(, но изразявам мнение ) |
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Леко си сбъркал раздела на форума. :)
Иначе дизайнчето си го бива на мен ми харесва. |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Не е много добра идея да го правиш флаш, защото в гугъл нито където и да е няма да се индексира информацията за автомобилите и сайта като цяло.
|
|||
|
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.half-life2id.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от CBeTHaX@19.07.2008 01:56: Не е много добра идея да го правиш флаш, защото в гугъл нито където и да е няма да се индексира информацията за автомобилите и сайта като цяло.Аз научих друго. :) Цитат от PcWorld.bg: Голяма новина на флаш страниците – един от най-дразнещите формати в уеб, от днес получи още едно рамо от Google. Ботовете на търсачката се „научиха” да индексират и този тип страници.Същността на проблема с флаш-базираните уебстраници е, че URL адресът не се променя независимо в каква дълбочина разглеждате вътрешни подстраници – така не само, че не могат да се правят директни линкове към конкретни връзки въс флаш страницата, но автоматичните ботове (наричани още паяци) на търсачките можеха да индексират единствено главната страница на сайт, разработен на флаш. Ето и доказателството направо от източника – Google са създали алгоритъм, който позволява „прочитенето” на текста във флаш страниците. Така потребителите се сдобиват с още по-прецизна търсачка; все пак новата технология има ограничение – явно все още е невъзможно създаването на преки връзки към конкретни елементи във флаш сайтовете. |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Бравоо много красиво сайтче ...нямам забележки
|
|||
|
Потребител от: 07.12.07 | Всички уроци от Skull | Всички скриптове от Skull =============================================== Sianan Sakich-Sunce moje =============================================== http://pbs.free.bg/ =============================================== |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от speedy@18.07.2008 21:06: дравейте,от доста време не съм поствал нищо и реших да Ви покажа последния си проект icon_smile.gif Очаквам мнения icon_smile.gif Поздрави www.speedycars.eu |
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от iwanov@19.07.2008 03:27: Цитат от CBeTHaX@19.07.2008 01:56: Не е много добра идея да го правиш флаш, защото в гугъл нито където и да е няма да се индексира информацията за автомобилите и сайта като цяло.Аз научих друго. :) Цитат от PcWorld.bg: Голяма новина на флаш страниците – един от най-дразнещите формати в уеб, от днес получи още едно рамо от Google. Ботовете на търсачката се „научиха” да индексират и този тип страници.Същността на проблема с флаш-базираните уебстраници е, че URL адресът не се променя независимо в каква дълбочина разглеждате вътрешни подстраници – така не само, че не могат да се правят директни линкове към конкретни връзки въс флаш страницата, но автоматичните ботове (наричани още паяци) на търсачките можеха да индексират единствено главната страница на сайт, разработен на флаш. Ето и доказателството направо от източника – Google са създали алгоритъм, който позволява „прочитенето” на текста във флаш страниците. Така потребителите се сдобиват с още по-прецизна търсачка; все пак новата технология има ограничение – явно все още е невъзможно създаването на преки връзки към конкретни елементи във флаш сайтовете. Знам го това, исках да кажа че не могат да се създават директни линкове, което донякъде е все пак неудобно за обикновения потребител. ;) |
|||
|
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.half-life2id.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Сайтчето го бива, но си остава flash!
Ефектите според мен, трябва да са малко по бързички |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: