Интересувам се от системата на сайта за промоутване |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Интересно ми е какъв е алгоритамът, чрез който става промоутването на юзерите, защото забелязах че не е като на повечето места - чрез брояч за активност.
P.S: Принципно мен ме интересува друго нещо, но отговора на този въпрос може и да ми даде насока да си го напиша сам. |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 27.04.08 | Всички уроци от LDtease | Всички скриптове от LDtease А ти силен програмист ли си? :-D |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Здрасти,
тъй като при нас потребителите имат възможност да участват не само във форума, но и да пускат уроци, новини, скриптове ... така имаме възможност да определяме техния рейтинг на базата на тяната акривност за последната 1 година. Това означава, че ако някой се "отпусне" и спре да бъде активен, рейтинга ще спадне ![]() Алгоритъмът е прост ... за определен брой въведени съобщения, уроци, скриптове потребителят получава точки, като максимумът е 7. Ако имаш още въпроси питай ![]() Поздрви! |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Извинявай че се меся, но може ли да го обясниш по-подробно, защото ми стана интересно!
|
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Честно казано и на мен ми стана интересно с тази система за точките. И то всъщност сигурно някои неща имат по-голяма тежест от други и носят повече точки.
P.S. А принципно отговора до сега ми помогна да си съставя моята система, така че благодаря! |
|||
|
Потребител от: 27.04.08 | Всички уроци от LDtease | Всички скриптове от LDtease А ти силен програмист ли си? :-D |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от LDtease@22.07.2008 10:04: Честно казано и на мен ми стана интересно с тази система за точките. И то всъщност сигурно някои неща имат по-голяма тежест от други и носят повече точки.P.S. А принципно отговора до сега ми помогна да си съставя моята система, така че благодаря! ![]() A за къде я правиш тази системка? |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Реших да се уча на PHP и взех си пиша по един шаблон за форум, но някои от нещата липсваха - например като оценяване на форумите и повишения на потребителите и да си призная пред админите на it-place рипнах една част от сайта, но ми трябваше малко разяснение.
|
|||
|
Това мнение е редактирано от LDtease на 22.07.2008 11:19
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: