къде ми е темата |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
когато направих тема в грешен раздел , тя беше превестена в лафче , и не мога да я намеря , къде се дяна :D
|
|||
|
---------------------------
Потребител от: 20.07.08 | Всички уроци от sa6omh | Всички скриптове от sa6omh |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ами не ти знам темата каква е,но като мога да кажа,че когато се премести тема се получават две в различни раздели с еднакво съдържание и ако някой делне тази която е грешна един вид си отиват и двете-ако искаш постни я пак
|
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 23.07.2008 19:32
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Мерси , Мерси !
|
|||
|
Потребител от: 20.07.08 | Всички уроци от sa6omh | Всички скриптове от sa6omh |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
когато направих тема в грешен раздел , тя беше превестена в лафче , и не мога да я намеря , къде се дяна :D Как е името на темата? Ами не ти знам темата каква е,но като мога да кажа,че когато се премести тема се получават две в различни раздели с еднакво съдържание и ако някой делне тази която е грешна един вид си отиват и двете-ако искаш постни я пак Това още не съм го срещал все още! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ами не ти знам темата каква е,но като мога да кажа,че когато се премести тема се получават две в различни раздели с еднакво съдържание и ако някой делне тази която е грешна един вид си отиват и двете-ако искаш постни я пак Това още не съм го срещал все още! Вече се натъкнах на този проблем с преместването на темите! Темата се нарича Само закачка... :) |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |