истърках си кошчето от работния плот как да го оправя работя с Windows vistajavascript:setonposition(':wall:','posted','posttext') |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
|
|||
|
---------------------------
Потребител от: 08.08.08 | Всички уроци от MUSASHI_92 | Всички скриптове от MUSASHI_92 |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ем браво кво се ядосваш за какво ти е-аз тоя номер се опитвах да го направя отдавна на нормалните хора може и да им служи ама аз не съм от тях
|
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 08.08.2008 23:31
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Първо ако все още не си изпразнил кощчето си влезни в експлорера и му даи рестор.
Ако все пак си го изпразнил натискаш с десен бутон на десктопа и NEW -> New Shortcut, след което пишеш [буквата на системния диск]:\Recycled (в моя конкретен случей С:\Recycled), предупреждавам че при този вариант ще виждаш само шорткът към папката(въпреки, че ще можеш да си вършиш всички операции с него), където са складирани нещата не самото кошче, демек няма да можеш да виждаш кога е пълно, самото кощшче е един системен фаил (в същата директория), който поне на моята версия на ХР не може се види от Shortcut Wizard-a. Поздрави |
|||
|
Това мнение е редактирано от LDtease на 09.08.2008 10:28
Потребител от: 27.04.08 | Всички уроци от LDtease | Всички скриптове от LDtease А ти силен програмист ли си? :-D |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: