Модификация на раздел лични съобщения |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Като гледам тук се публикуват всякакви налудничави идеи та ето и моята:
В профилите в раздел лични съобщения и по специално в изпратени да сложите едно бутонче за триене на съобщенията. По принцип самата функция не е много сложна, разбира се не знам как е написан при вас кода, но като гледам че сте сложили в другите 2 раздела на лични съобщения мисля, че може да се замислите и в този да сложите. Все пак 4-те байта са си 4 байта и защо да запълват базата ви данни. Благодаря за отделеното внимание |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 27.04.08 | Всички уроци от LDtease | Всички скриптове от LDtease А ти силен програмист ли си? :-D |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Мисля че ще е по-добре да се направи с checkbox и най-отдолу да има отделен checkbox с който да се маркират всички съобщения от тази страница(това да го има и в Кошчето и в Inbox-а). Иначе идеята е супер =) .
Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Е то ако се направи с чекбоксове е супер ама изисква малко по-вече време за направата на такива форми, за на първо време на копират и модифицират малко код от вече готовото е доста по-лесно. А за формите по нататък, като имат време драгите администратори...
Поздрави |
|||
|
Потребител от: 27.04.08 | Всички уроци от LDtease | Всички скриптове от LDtease А ти силен програмист ли си? :-D |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от LDtease@16.08.2008 09:37: Е то ако се направи с чекбоксове е супер ама изисква малко по-вече време за направата на такива форми, за на първо време на копират и модифицират малко код от вече готовото е доста по-лесно. А за формите по нататък, като имат време драгите администратори...Поздрави Аз пък бих предложил следното да има отдолу нещо като меню:
Изтрий Непрочетени Изтрий Изходящи Изтрий Всички |
|||
|
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от zipopro@16.08.2008 08:36: Мисля че ще е по-добре да се направи с checkbox и най-отдолу да има отделен checkbox с който да се маркират всички съобщения от тази страница(това да го има и в Кошчето и в Inbox-а). Иначе идеята е супер =) .Поздрави! Това с чекването не е лоша идея! П.П. В момента съм се запълнил с лични съобщения! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Това с чекването е начина по-принцип, както всеки може да забележи като влезне в е-майла си, но поне според моите познания за внедряването му ще се изиска доста работа, моето предложение беше на първо врме да сложи функцията от другите страници. А за по-нататък бих предложил също да се вкара самата кутия лични съобщения в отделен фрейм за да не презарежда всеки път браузера цялата страница, като нещо се изтрие.
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Това с checkbox-овете си е лесно! Наскоро имаше една тема погледни я!
Off topic:// И аз съм напълнен със съобщения! |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Честно казано написването на самия код не е толкова трудно, но на мен винаги ми е било малко по-гадно като го синхронизирам с базата данни особенно ако самата база е писан по друга идеина линия, но това си зависи от програмиста, пък и аз не мога се похваля с големи познания в сферата на РНР.
|
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: