ПЦ Пристрастяване |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Пристрастени ли сте към ПЦ , по - колко часа му отделяте в денонощието ? Лично моите са 10 +
|
|||
|
Това мнение е редактирано от sa6omh на 27.07.2008 20:11
---------------------------
Потребител от: 20.07.08 | Всички уроци от sa6omh | Всички скриптове от sa6omh |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Анкета ли правиш?
Не е важно по колко часа стоиш а какво правиш докато си на него.... |
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Еми някой правят нещата по-бързо, други по-бавно и им отнема повече време. Ако си говориме за вършене на нещо смислено
А иначе 10 часа пред компа са се едно 10-тина минути в реалния свят |
|||
|
Потребител от: 27.04.08 | Всички уроци от LDtease | Всички скриптове от LDtease А ти силен програмист ли си? :-D |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Еми сегам... колко... Че кой ти ги брои
Стоя кгато ми скимне по колкото ми скимне! Има дни дет изобщо не ставам има дни дето стоя само по 5 часа... |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
А, ама Вие ставате от вашите компютри
?! Колко странно, аз съм си сложил една възглавничка там и като стане време (примерно 4-5 сутринта) си лягам там (с глава подпряна на клавиатурата), така след два три часа (към 8)ставам и с чаша топло кафе, съм напълно готов за нови приключения . Шегата на страна, заради работата ми се налага над 10 часа дневно, но ако имах възможност бих ги намалил на 2-3, не повече. |
|||
|
Потребител от: 18.07.08 | Всички уроци от Caterpillar | Всички скриптове от Caterpillar Пътеката на живота е прекалено къса, за да бягаш по нея. |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Зависи от останалата работа!
Иначе по около 4 часа |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

. Шегата на страна, заради работата ми се налага над 10 часа дневно, но ако имах възможност бих ги намалил на 2-3, не повече.