моля,обяснете на един начинаещ |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Моля да ми обясните как да ползвам програмата NERO. Аз съм съвсем начинаеща и бих желала да качвам снимки, филми, разни данни на диск чрез NERO обаче нещо не ми се получава.
|
|||
|
---------------------------
Потребител от: 05.08.08 | Всички уроци от taneto | Всички скриптове от taneto taneto |
||||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
ПЛЯС
Ако искаш мога да ти дам и по-подробна на БГ, но трябва да ми кажеш с какво искаш да записваш. Nero Start Smart или Nero Burnning room |
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Благодаря, че се отзова веднага. Ами не знам каква е разликата но досега се опитвах с NERO BURNING ROOM. Така че може би да ми обясниш него.
|
|||
|
Потребител от: 05.08.08 | Всички уроци от taneto | Всички скриптове от taneto taneto |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Няма значение, с кое Burning Room или Express все е тая. Експрес е много по-лесно защото става с
няколко клика, а на роома има повече екстри да си направиш/добавиш. Като начиеща ти препоръчвам да пробваш експреса |
|||
|
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Лично аз пък ти предлагам Nero Start Smart. Ако не знаеш английски пак можеш да се ориентираш заради картинките ако не друго.
Записването с Неро Старт Смарт става по следния начин. След стартирането на програмата ти се появавя самия програмен прозорец ( там откадето контролираш настройките ). От най-горното падащо меню избираш какво да запишеш ( DVD или CD ). След това натискаш " Make data disk " или съответно ако искаш audio " Make audio disk ". Отваря ти се нов прозорец и там натискаш " ADD " избираш директорията от която искаш да запишеш и натискаш " Open ". Приключиш ли със записването на файловете избираш " Next " Появавят ти се така наречените + Настройки ( примерно да дадеш найменование на диска или да сложиш .ico и т.н.т ). Натискаш " Next " още веднъж и то автоматично ще пойска да вкараш диска. След като направиш и това НЕ НАТИСКАЙ " CANCEL " запитващият прозорец ще изчезне сам и автоматично ще започне записването. След като приключи програмата сама ще изкара диска от CD ROM-a, ако пък не ти ще разбереш когато е свършило ( НЕ КОГАТО ЗАРЕДИ НА 100%, А КАТО ТИ ИЗПИШЕ " BURNING PROCESS IS DONE " или нещо подобно " ) По подробно от това нз накаде! |
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
благодаря за подробния отговор. Като разваля още два три диска може и да се науча
|
|||
|
||||
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,