Ако не сте го срещали в нета ето.... |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Просто го видях в нета свалих си го за С++ и за С# и да ви кажа полезно е много въпреки,че доста от нещата ги знаех от преди за всички на които им е интересно не е дълго просто го вижте ето
|
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 25.08.2008 22:43
---------------------------
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от zaikoni@25.08.2008 22:41: Просто го видях в нета свалих си го за С++ и за С# и да ви кажа полезно е много въпреки,че доста от нещата ги знаех от преди за всички на които им е интересно не е дълго просто го вижте етоА съвсем случайно използвала ли си целият пакет Visual Studio 2008? Ако си го пробвала какво ти е мнението? За да го използва някой, какви трябва да са му знанията определени в скалата от 0 до 15? П.П.Имай напредвид че 0 е няма си хабер за кво иде реч! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Здравей значи аз по принцип си работя на VS 2008 независимо дали ще е С++ или C# или какъвто да било друг език-имам на компа PROFESSIONAL EDITION много ми беше трудно в началото но сега не мога да го заменя с нищо толкова е необятно че.....НО това си е мое мнение колокото по рано се научи човек да работи на това толкова по добре затова пуснах и темата с тея видео уроци особено за начинаещи са перфектни ами знанията ли ......
Аз започнах на него още от самото начало просто някои трябва да го обясни иначе е не е сложно едно "Hello World" да знаеш как се пише не е малко,какво да кажа надали аз съм критерии,но тук е момента да кажа че аз като човек занимаващ се съвсем отскоро с програмиране (почти година за мен е скоро)и при положение че доста бавно схващам щом се оправям значи всеки може .VS 2008 не хапе и не е толкова сложно просот занимавка си е както всичко останало P.S.Аз като почна да говоря за тази среда исе отплесвам излишно-последно това не е просто някакво IDE което отваряш правиш програма и затваряш-тя си изисква комплексне анализ щото има много екстри и какво ли не учесняващо работата на един програмист това е |
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 26.08.2008 10:56
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
ОК!
Виж аз се занимавам с програмиране от малко повече време, но това е друга тема, та имам предвид че наистина е лесно с базови познания дори за начинаещите които тепърва ще четат и след това ще пишат сорсове! какво мислиш по този въпрос: За да го използва някой, какви трябва да са му знанията определени в скалата от 0 до 15? Поздрави!!! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
@ napster за критерии за отценка аз бих дал 0 то в VS така е изграден стредата че може да си правиш програми само чрез влачене и пускане. Готовите им шаблони са малко ограничени и това е малко дразнещо. Ако се правят по големи проекти най-неудачния вариант е д а ги правиш на С# аз бих предпочел JAVA
|
|||
|
Потребител от: 10.05.07 | Всички уроци от bgspace | Всички скриптове от bgspace |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от bgspace@26.08.2008 11:54: @ napster за критерии за отценка аз бих дал 0 то в VS така е изграден стредата че може да си правиш програми само чрез влачене и пускане. Готовите им шаблони са малко ограничени и това е малко дразнещо. Ако се правят по големи проекти най-неудачния вариант е д а ги правиш на С# аз бих предпочел JAVA ![]() OK Предполагам щом избираш java значи до някъде си запознат със С# или бъркам? Не съм съгласен с това, че ще станат програмите със влачене и пускане! |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте.
Трудно ми е да си го призная, но средите за разработка на M$ са доста добри :) Мога да направя паралел понеже съм работил горе долу едно и също време на VS, netbeans и elipse и докато за netbeans и elipse ми трябваше време да 'свикна' такива проблеми съм нямал с VS. Може да се правят програми само с 'влачене', но това изобщо не те ограничава да си ги направиш и без влачене, а за критиката, че имал ограничени темплейти - ами неги ползвайте :). @napster За да се използва трябва предимно желание. А и хелпа е много добре организиран, нещо което немога да кажа за документацията на java-та :) Сега ще ме погне някой заклет java-ар ама това си емойто мнени все пак. Поздрави. |
|||
|
Потребител от: 17.02.06 | Всички уроци от imagination | Всички скриптове от imagination http://www.absurdi.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Аз нито съм привърженик на С# нито на java. Но не гледайте на средата за програмиране като мощност на езика. Може и един обикновен текстов редактор да ти върше работа. Има две хубави неща във вижуал студиото:
1.Че всичко е събрано на едно място 2. (само за студио 2003) има Стюдънт ресурс кит което може да се инсталира към този пакет но към 2005,2008 не може Относно до документацията всичко си има в нета само трябва д а знаеш какво търсиш. Студиото единсвено те олесява за по бърза изработка на лейаута а за друго не ти помага даже и е дразнещо (стези хиляди хелпери). |
|||
|
Това мнение е редактирано от bgspace на 26.08.2008 18:44
Потребител от: 10.05.07 | Всички уроци от bgspace | Всички скриптове от bgspace |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от napster@26.08.2008 11:26: ОК!Виж аз се занимавам с програмиране от малко повече време, но това е друга тема, та имам предвид че наистина е лесно с базови познания дори за начинаещите които тепърва ще четат и след това ще пишат сорсове! какво мислиш по този въпрос: За да го използва някой, какви трябва да са му знанията определени в скалата от 0 до 15? Поздрави!!! |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Мен ме интерсува вашто мнение за VS, защото в последно време на него си правя дизайнерските проекти на сайтове!
Имам обаче един проблем, имели някакви допълнителни пакети, които като се сложат да могат да се правят и РНР вайлове, защото сега не мога да правя такива с VS? |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от zaikoni@27.08.2008 08:44: Виж това тукБлагодаря точно това имах предвид! Нужен ми е този пакет защото разработвам проекти и наистина цялостният пакет е много удобен! |
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: