Photoshop Dreamweaver Видео Уроци |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте. Искам да попитам следното:Решил съм да направя няколко Видео урока
с горните програми и искам да ги кача в You tube.Проблема е следния: Програмите ми са незаконни(от торрент сайтове ).Въпросът е следния:Ако собствениците на Dreamweaver например видят мойто клипче в You tube могат ли да ме съдят ако решът защото това си е тяхната програма. и въобще това което искам да направя законно ли е ? |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 05.07.08 | Всички уроци от otmetky | Всички скриптове от otmetky |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от otmetky@23.09.2008 19:39: Здравейте. Искам да попитам следното:Решил съм да направя няколко Видео урока с горните програми и искам да ги кача в You tube.Проблема е следния: Програмите ми са незаконни(от торрент сайтове ).Въпросът е следния:Ако собствениците на Dreamweaver например видят мойто клипче в You tube могат ли да ме съдят ако решът защото това си е тяхната програма. и въобще това което искам да направя законно ли е ?Гореописаните програми ли са ти не закони, или тези с които ще правиш клипа? Ами всъщност този проблем има много различни гледни точки! Проблема е главно какво ще качваш! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Имам безплатна програма която прави видео клипчета.Решил съм да направя няколко урока за това как се работи с дримуивара и фотошопа.
Незаконни са ми дримуивара и фотошопа .Въпроса е дали собствениците на тези програми биха ми направили проблем като да ме съдят например,и да ли е законно да показвам клипчета с техните програми при положение че несъм ги купил от тях. Уроците са за уеб дизайн . |
|||
|
Потребител от: 05.07.08 | Всички уроци от otmetky | Всички скриптове от otmetky |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ами предполагам могат. За всеки случай погледни лицензираните споразумения! Там са описани тези положения! Ако нищо не пише можеш да правиш и да качваш клипчета! Имай напредвид че е пълно с такива клипчета на всякъде!
|
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от napster@25.09.2008 11:35: Ами предполагам могат. За всеки случай погледни лицензираните споразумения! Там са описани тези положения! Ако нищо не пише можеш да правиш и да качваш клипчета! Имай напредвид че е пълно с такива клипчета на всякъде!Това че има такива клипчета на всякъде няма да ме спре.В бг има само един сайт за видео уроци .в другите има видео уроци но са малко. |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от otmetky@25.09.2008 12:23: Това че има такива клипчета на всякъде няма да ме спре.В бг има само един сайт за видео уроци .в другите има видео уроци но са малко.Браво това е много похвално! Успех в начинанието! |
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

с горните програми и искам да ги кача в You tube.
).
и въобще това което искам да направя законно ли е ?