FM FREE |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Елате и спечелете уникални награди само срещу писане
http://fmfree.info/ Вече направихме двама потребителя радостни с нашите награди. Искаш ли следващия да си ти ? Влез и пиши във http://fmfree.info/ Искам да поясня към потребителите на it-place.net Знам че ще има много критики тъй като това ще си кажете"пфф готова система какво искаш да оценяваме"моля знам че ще има много такива коментари но това не означава че не разбирам от php,html и т.н.Просто нямах време пък и училището ме задължаваше Надявам се все пак да има и някой положителни коментари Поздрави,Timbaland |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 20.06.08 | Всички уроци от timbaland | Всички скриптове от timbaland |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
Проекти в които фигурира: нямах време, са обречени на провал.
Без значение дали е готова система, дали е готов дизайна проекта ти не е нищо ново, като него даже има поне още 100 сигурно ;). Иначе хубаво, че събирате всички тийнове на едно място да си спамят на воля и да не пречат на сериозните форуми ;). Това е единственото положително, което виждам :). |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Незнам но според мен не си прав не всеки има нужното време за да се научи едно нещо
|
|||
|
Потребител от: 20.06.08 | Всички уроци от timbaland | Всички скриптове от timbaland |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от timbaland@20.06.2008 13:33: Незнам но според мен не си прав не всеки има нужното време за да се научи едно нещо ![]() Всеки има проблеми всеки няма време за много неща просто живота ни е такъв,но подгони ле те амбицията няма как да не научиш това което трябва за да успееш в каквото и да било просто трябва да му се отдадеш изцяло независимо от това,че най-вероятно ще трябва ад се лишиш от многого неща е тогава майна успеха идва повярвай ми |
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Права е zaikoni амбицията е ключовата думичка която ти трябва на теб и на повечето който искат да научат нещо ама ако може по мързеливия начин ...
|
|||
|
Потребител от: 07.12.07 | Всички уроци от Skull | Всички скриптове от Skull =============================================== Sianan Sakich-Sunce moje =============================================== http://pbs.free.bg/ =============================================== |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Въпроса не е в това дали на някой му пука че си нямал време да си направиш нещо по-уникално, а на потребителя да му хареса, никой няма да тръгне да ти посещава сайта само защото те разбира че нямаш време, ако му хареса ще го посещава, ако не - ще си излезе.
|
|||
|
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.half-life2id.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
съжалявам ама за мен образованието е на първо място
Между другото незнам какъв е проблема че е готова система Все пак се посещава |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Започнах да разглеждам (в началото) и ми се стори добре, обаче като врътнах скрола на долу и като видях всички тези подкатегории или там каквито са ми стана лошо, тези хора които ги правят не ги разбирам,
например има категория "Забава", напса ни са хиляда вариянта на забава, Бисери, Вицове, Гатанки според мене това е пълна глупост, и направо незнам какво прави тази категория... (ПП забрави ли сте приказки)при регистрация трябва да потвърдиш че си над 13... според мет трябва да го направите да се потвърждава че сме под 13, вижте класацията "Друго" леле, има всичко каквото се сетиш, Форумни игри, игри, остава и игри екшън, игри логически, игри 13+... от класацията "Компютри и интернет" 99% надолу е за една подкатегория "Лафче", според мен всички тези неща са безмислени и загрозяват адски много сайта... Че е готова системата според мен не никакъв проблем, даже ще посещавам сайта, обаче тези подкласации на нищо не приличат, това е пътя към провала! |
|||
|
Това мнение е редактирано от mrhellish на 29.06.2008 03:01
Потребител от: 12.04.08 | Всички уроци от mrhellish | Всички скриптове от mrhellish MrHellish™ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Разбирам те но нали разбираш че всеки има различни уроци
някой може да се регне само и единствено за да пише в форумаПари от интернет |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от timbaland@01.07.2008 21:46: Разбирам те но нали разбираш че всеки има различни уроци някой може да се регне само и единствено за да пише в форумаПари от интернет ![]() е да, все пак е за да се пише вътре :) |
|||
|
Потребител от: 12.04.08 | Всички уроци от mrhellish | Всички скриптове от mrhellish MrHellish™ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Просто нямах време пък и училището ме задължаваше Това е синоним на не ми се разправя! Поне се спами на едно място както каза PureEvil. П.П. Обречен е !!! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Добре я ми обясни как разбра че е обречен и защо мислиш така?
Спам?Къде го видя този спам аз много строго глоббявам за спам даже скоро ще сложа мод за уарнове |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от timbaland@02.07.2008 10:45: :-) аз много строго глоббявам за спам даже скоро ще сложа мод за уарнове ![]() |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Нещо смешно ли съм написал?
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от timbaland@15.08.2008 14:31: Нещо смешно ли съм написал? ![]() Я му вникни в смисъла и ще разбереш какво си написал! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

Този отговор е маркиран като удовлетворителен!

някой може да се регне само и единствено за да пише в форума