Не сте регистриран! Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО, за да използвате услугите на сайта!

Нова тема
Ето една флаш игра която направих...
Тази тема е погледната 520 пъти
Добави темата към любими | Принтирай темата | Нова тема 
Публикувано на: 18.07.2008 13:22
Caterpillar
Калфа

Здравейте! Ето това е флаш играта  Pra-Istoria, която направих. Надявам се на препоръки и предложение (може и критика, но малко :)). Благодаря ви предварително. Приятно цъкане.

---------------------------
Потребител от: 18.07.08 | Всички уроци от Caterpillar | Всички скриптове от Caterpillar

Пътеката на живота е прекалено къса, за да бягаш по нея.
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на Caterpillar
Публикувано на: 19.07.2008 01:45
CBeTHaX
Ронин

Модератор

Нищо не става когато щракам на бутоните в играта..

Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX

http://www.half-life2id.com
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на CBeTHaX
Публикувано на: 19.07.2008 12:19
Caterpillar
Калфа

Цитат от CBeTHaX@19.07.2008 01:45:
За кой бутони става на въпрос? На самият сайт или на клипа на играта? Ако става въпрос за бутоните на самата игра според мен има два варианта или да съм редактирал сайта когато си пробвал (а го правя често, защото сега я чиста от грешки и бъгове
  ) или проблема е в браузерът ти и по-точно в флаш плеъра ти. Честно казано ти си първият, който ми споменава за такъв проблем. Надявам се, че ще е възможен за остраняване. Изглежда, че тестването и внедряването е най-трудното  . Толкова малки проблеми на различните машини (браузъри), че направо да се отчая човек. Благодаря ти, че си обърнал внимание, ще се пробвам да разбера от къде е. Искрено се надявам на други забележки, препоръки и т.н. Ще съм ви искренно благодарен

Това мнение е редактирано от Caterpillar на 19.07.2008 12:20
Потребител от: 18.07.08 | Всички уроци от Caterpillar | Всички скриптове от Caterpillar

Публикувано на: 19.07.2008 12:23
mrhellish
Самурай

Модератор

Хъх мн яка, бравос!

Потребител от: 12.04.08 | Всички уроци от mrhellish | Всички скриптове от mrhellish

MrHellish™
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на mrhellish
Публикувано на: 19.07.2008 15:16
zipopro
Майстор

Яко! Браво! само едно предложение: Сложи и БГ език макар че ще е малко странно =)

Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro

Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист
Винчета, болчета гайкии...!
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на zipopro
Публикувано на: 19.07.2008 22:25
CBeTHaX
Ронин

Модератор

Цитат от Caterpillar@19.07.2008 12:19:
Цитат от CBeTHaX@19.07.2008 01:45:
За кой бутони става на въпрос? На самият сайт или на клипа на играта? Ако става въпрос за бутоните на самата игра според мен има два варианта или да съм редактирал сайта когато си пробвал (а го правя често, защото сега я чиста от грешки и бъгове
  ) или проблема е в браузерът ти и по-точно в флаш плеъра ти. Честно казано ти си първият, който ми споменава за такъв проблем. Надявам се, че ще е възможен за остраняване. Изглежда, че тестването и внедряването е най-трудното  . Толкова малки проблеми на различните машини (браузъри), че направо да се отчая човек. Благодаря ти, че си обърнал внимание, ще се пробвам да разбера от къде е. Искрено се надявам на други забележки, препоръки и т.н. Ще съм ви искренно благодарен

Ами не немога да цъкна , за в играта става на въпрос. Флаш плеиъра ми е наред, в други флаш сайтове си ми работи перфектно. Браузъра ми е Mozilla Firefox 3.0.1

Публикувано на: 20.07.2008 16:24
Caterpillar
Калфа

Цитат от CBeTHaX@19.07.2008 22:25:
Ами не немога да цъкна , за в играта става на въпрос. Флаш плеиъра ми е наред, в други флаш сайтове си ми работи перфектно. Браузъра ми е Mozilla Firefox 3.0.1

Щом си с Мозила, може би проблема е в мен. Когато качих отначало играта не вървеше на никоя Мозила, поради прекрасната причина, че на перфектното, гъвкаво и многофункционално ASP му бяха нужни два отделни етикета  за един и същ флаш клип (играта), но като добавих още един таг, нещата уж се оправиха, но май само уж  . Ако не те затруднява би ли пробвал с някой друг броузър, но само ако не те притеснява  . Аз лично имам IE, Opera, MF 2 и нещо си и там върви добре (макар, че забелязвам разлики при различните интернет броузъри). Ще си ъпгрейдна лисичката до твоята версия, за да видя дали се бози от това. Нищо чудно там да е причината. Може ASP -то да иска още някакъв етикет за по-новото IE и новата лисица. Кой знае   ?

Публикувано на: 20.07.2008 17:38
CBeTHaX
Ронин

Модератор

С IE нямам проблеми

Публикувано на: 20.07.2008 20:46
Caterpillar
Калфа

Цитат от CBeTHaX@20.07.2008 17:38:
С IE нямам проблеми ;-)
Мерси за рамото  , радвам се, че си намерил време да пробваш. Благодаря ! Явно проблемът е в лисицата отново, ще пробвам да го остраня. Надявам се и самата игра да ти хареса, все пак доста измъчено я подкара  , още веднъж благодаря. Очаквам други коментари, осбено такива като твоите с конкретни проблеми и препоръки, за да мога да нарпавя играта по-добра и да има шанс да върви безпоблемно на повече машини.

Публикувано на: 20.07.2008 22:39
CBeTHaX
Ронин

Модератор

Направи като умреш да не губиш точките си, защото така няма никакъв смисъл да продължавам с толкова животи (особено ако сам на 1 ниво).
Забелязах също че няма Checkpoints т.е. места където да те пусне ако умреш(за да не те пуска отначало) и че ако падаш можеш да скочиш докато си във въздуха.
Иначе игричката като цяло е хубава браво за труда

Това мнение е редактирано от CBeTHaX на 20.07.2008 22:42

Публикувано на: 21.07.2008 02:18
iwanov
Майстор

Администратор

Аз също съм с лисицата и нямам никакви проблеми.
Играта е мн готина.

Поздрави!

Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov

Не е важно да си готин, готино е да си важен.
'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :)
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на iwanov
Публикувано на: 21.07.2008 15:00
Caterpillar
Калфа

CBeTHaX благоаря ти за препоръките. С риск да прозвуча леко, как да кажа нагло... незнам, ще отговоря на забележките. За скока си напълно прав! Виждал съм в някой Jump 'N' Run да го има, но така и не успях да докарам нужният ефект и честно казано, и мен ме дразни. За точките няма как да не ги губиш, след като рестартираш нивото от начало, освен да внедря следната система, за която получих страшно препоръки, вместо да умираш и да започваш на ново, при удрар, играчът да губи сърце и да продължава от там. Лично според мен това ще направи играта по-лесна. Вече получих няколко забележки, че е трудна, но честно казано лично аз не мога да преценя. В бъдеще може да пробвам да внедря тази система с губенето на сърце и продължаването от същото място. За checkpoint мисля, че няма никакъв смисъл в тази игра, защото всяко ниво е с продължителност най-много 2 минути (общо са 20 нива, с  4 шефчета, няколко стила на игра и 2 свята (после нашият пра-човек се разкарва в една пустиня))   . Сега нямам много време и мисля да наблегна на дизайна на сайта - исками се да е изцяло на флаш. Благодаря за Поздравите и най-вече за препоръките, наистина са ми от полза. Някъде по-горе имаше пост за БГ език, обичам езика си (особено да пиша на него), но става въпрос за десетина думи и не виждам смисъл, но нищо чудно има време :) .
PS: Пробвах и аз на лисичка 3.01 и вървеше добре, аз незнам, може ви само един господ знае за какво се бози при теб   .

Публикувано на: 21.07.2008 17:52
zaikoni
Самурай

Модератор

Добре е въпреки ,че много не си падам много по игри  супер е добре си се справил

Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni

Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. "
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на zaikoni
Публикувано на: 22.07.2008 08:29
napster
Император

Модератор

не е лоша игричката!
опитай се да я развиеш още!

Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster

Шизофрения е когато в един форум общуваш
сам със себе си под три различни ника!!!
http://www.hidrostroitel.com

напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на napster
 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост)  
Активни потребители: ---

IT-PLACE.NET © 2004 - 2008