Не сте регистриран! Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО, за да използвате услугите на сайта!

Нова тема
Какво ще кажете за блога ми
Тази тема е погледната 265 пъти
Добави темата към любими | Принтирай темата | Нова тема 
Публикувано на: 20.07.2008 01:01
tsvpen
Чирак

Здравейте,

Наскоро си направих блог и искам да чуя мнението на повечето ИТ потребители.
http://tsvpen.reactos-bg.org/
Ежедневен достъп до интернет имам от няколко години. От тогава от ден на ден започнах да се интересувам от уеб разработка и дизайн. Реално опит в уебдизайна имам от година и нещо. Има още много да уча. В училище съм изучил компютърният език Pascal и малко C++. CSS и HTML разбира се  ги научих от интернет форумите, а работата с PHP е малко трудна. Като уеб дизайнер работя с безплатната алтернатива на Photoshop, а именно GIMP. Съществува и вариант - GIMPshop, но той е по - беден на екстри. Не съм голям фен на Линукс, но участвам в няколко проекта за линукс дистрибуции. Отскоро имам опит в работата със системи за управлението на съдържанието в уеб.- като започнах от Джумла и стигнах до WordPress. Но както се казва - Няма нищо по-добро от написаният код от теб. Затова се налага и да се учат езици за програмиране най-често от уеб форуми и статии в интернет.

---------------------------
Потребител от: 20.07.08 | Всички уроци от tsvpen | Всички скриптове от tsvpen
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на tsvpen
Публикувано на: 20.07.2008 12:18
iwanov
Майстор

Администратор

Като цяло блогчето си го бива. Само че аз ако бях на теб и да си правя блог на субдомейн щях да си го направя при блогспот, защото с него имаш едно предимство пред гоогле, защото нали знайш че те са тяхни.

Поздрави!

Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov

Не е важно да си готин, готино е да си важен.
'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :)
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на iwanov
Публикувано на: 21.07.2008 09:46
tsvpen
Чирак

Важното е да има блог, пък дали е на субдомейн ми е все тая.

Потребител от: 20.07.08 | Всички уроци от tsvpen | Всички скриптове от tsvpen
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на tsvpen
 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост)  
Активни потребители: ---

IT-PLACE.NET © 2004 - 2008