uni-web.net |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
||||
|
---------------------------
Потребител от: 21.02.08 | Всички уроци от djmark | Всички скриптове от djmark |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
На мен ми харесва, но мисля че ще е по добре ако смениш малко големината на имената на Главните менюта и при onMouseOver ефекта да се смени цвета, за да се отличава по добре!
|
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Мерси мен задължен съм ти за съвета и се радвам че все пак ти харесва мерси
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Като цяло нямаш никакъв дизайн!
Вземи намали широчината на сайта, сложи нещо като фоотер и сложи по свежи цветове. (лично на мен ми харесват по свежите цветове) |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Виш за размерът бих бил по склонен на един скрипт жсеки си го нагласиа за негожиат монитор или тои сам се пригайда но за фоножете то стилът е такъв а за дизайнът не знам просто исках мнение все пак благодаря всяко мнение е от полза приятна вечер от мен !
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не е съвършен, но става. Мен лично ме дразни големината на главният банер. Ако е по-малък май ще е по добре.
|
|||
|
Потребител от: 28.07.07 | Всички уроци от scalloty | Всички скриптове от scalloty За да живееш добре в този живот трябва да си по-умен от създателя му. |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Дизайна му е скапан като цяло!
Обмисли намаляването на всички шрифтове! Цветовете не са добре! Прекалено е широк сайта! Махни тези повтарящи се менюта! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от djmark@21.07.2008 21:58: Виш за размерът бих бил по склонен на един скрипт жсеки си го нагласиа за негожиат монитор или тои сам се пригайда но за фоножете то стилът е такъв а за дизайнът не знам просто исках мнение все пак благодаря всяко мнение е от полза приятна вечер от мен !Поздрави, Константин. |
|||
|
Потребител от: 17.02.06 | Всички уроци от imagination | Всички скриптове от imagination http://www.absurdi.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |