Отново да поцъкаме... :) |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ето още една игричка, която направих тия дни. Особенно съм горд с дизайна, който съм разработил изцяло на пада на любимият лаптоп
. Очаквам критики и препоръки, въпреки че игрицата е прекалено проста за да се развие, но все пак .Поздрави. А да, за малко да забравя ето и линкче Камикадзе . |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 18.07.08 | Всички уроци от Caterpillar | Всички скриптове от Caterpillar Пътеката на живота е прекалено къса, за да бягаш по нея. |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
На мен ми харесва браво за работата, а класация ще има ли играта или просто си цъкаш до безкрай :)
|
|||
|
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Браво жив и здрав Наздравееееееееее
|
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Аз стигам до 9
П.П : 12 П.П : 15 П.П : 24 П.П : 33 |
|||
|
Това мнение е редактирано от G9M29 на 14.08.2008 12:25
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от westony@13.08.2008 21:17: На мен ми харесва браво за работата, а класация ще има ли играта или просто си цъкаш до безкрай :)ПС: Промених леко игричката - увеличих с още 1х1 колона/ред полето и смених принципа на движение на едното камикадзе... Поздрави. |
|||
|
Потребител от: 18.07.08 | Всички уроци от Caterpillar | Всички скриптове от Caterpillar Пътеката на живота е прекалено къса, за да бягаш по нея. |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от Caterpillar@14.08.2008 12:02: Цитат от westony@13.08.2008 21:17: На мен ми харесва браво за работата, а класация ще има ли играта или просто си цъкаш до безкрай :)ПС: Промених леко игричката - увеличих с още 1х1 колона/ред полето и смених принципа на движение на едното камикадзе... Поздрави. |
|||
|
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Игричката не е лоша.
Идеална е за разпускане! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

. Очаквам критики и препоръки, въпреки че игрицата е прекалено проста за да се развие, но все пак
.
.