Здравеите ... имам нужда от помощ |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Имам нужда от помощ при съставянето на една програмка на паскал. Условието гласи следното: Да се състави програма за изчисляване стоиността на у по зависимостта |y=x^2-1
|y=x+1 Това трябва да е система :) Благодаря предварително. :) |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 24.04.08 | Всички уроци от flendernik | Всички скриптове от flendernik |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Задачата я искаш конкретно за тези 2 уравнения ли? Това нещо може и на ум да се реши
|
|||
|
Потребител от: 04.04.08 | Всички уроци от dokster | Всички скриптове от dokster Just try me! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
да но не мога да го направя да го смята паскала :) И да за тези две ;)
|
|||
|
Потребител от: 24.04.08 | Всички уроци от flendernik | Всички скриптове от flendernik |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от flendernik@29.05.2008 00:07: Имам нужда от помощ при съставянето на една програмка на паскал. Условието гласи следното: Да се състави програма за изчисляване стоиността на у по зависимостта |y=x^2-1|y=x+1 Това трябва да е система :) Благодаря предварително. :) Според мен това е поредния опит за помощ (получаване на задачата на готово)! Пич дай да видим какво имаш ти! Нали все пак целта е и ти да се опиташ! Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Това се свежда до просто биквадратно уравнение. кое е сложното?
Тия неща се учат в ... 6 клас? Имаш система с 2 уравнения: y=x^2-1 и y=x+1 заместваш и става: x^2 - 1 = x + 1 x^2 - x -2 = 0 |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: