Реклама |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте на всички в it-place.net !
Темата ми се отнася за сайт "sunishta.com" търся хора които биха си платили за реклама в моя сайт. Цените ми за реклама са следните. Банер без ротация Цена за един месец (без значение позицията). 40 лева Цена за два месеца (без значение позицията). 70 лева Цена за 3 месеца (без значение позицията). 90 лева Банер със ротация Цена за един месец (без значение позицията). 30 лева Цена за два месеца (без значение позицията). 50 лева Цена за 3 месеца (без значение позицията). 70 лева Поставяне на линк в меню-то (от ляво). Цена за един месец (без значение позицията). 25 лева Цена за два месеца (без значение позицията). 45 лева Цена за 3 месеца (без значение позицията). 65 лева Статистиката за посещения е отключена ако някой се интересува от обявата може да я погледне. За повече информация: Skype: PagoMup Телефон: 0883 47 40 29 |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 26.07.08 | Всички уроци от linxz | Всички скриптове от linxz |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Хмм виждат ми се евтинки цените ...това е добре
|
|||
|
Потребител от: 07.12.07 | Всички уроци от Skull | Всички скриптове от Skull =============================================== Sianan Sakich-Sunce moje =============================================== http://pbs.free.bg/ =============================================== |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от Skull@27.07.2008 11:49: Хмм виждат ми се евтинки цените ...това е добре ![]() Е то евтино.. но се пак сме България едвали някой ще иска реклама.. :) |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от linxz@27.07.2008 12:19: Цитат от Skull@27.07.2008 11:49: Хмм виждат ми се евтинки цените ...това е добре ![]() Е то евтино.. но се пак сме България едвали някой ще иска реклама.. :) Поздрави и успех |
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от linxz@27.07.2008 12:19: Цитат от Skull@27.07.2008 11:49: Хмм виждат ми се евтинки цените ...това е добре ![]() Е то евтино.. но се пак сме България едвали някой ще иска реклама.. :) |
|||
|
Потребител от: 07.12.07 | Всички уроци от Skull | Всички скриптове от Skull =============================================== Sianan Sakich-Sunce moje =============================================== http://pbs.free.bg/ =============================================== |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Никой няма да рекламира при така определени нещата.
Позицията има значение, броя ротиращите се банери също, да не говорим за гарантираните импресии на ден ... |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Три думи:
България Реклама Цени Не виждам как ще стане! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
@napster ти интернет ползваш ли?
Случайно да си забелязал колко хора искарват пари точно от тези три думи, които си споменал? |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Айде спирайте се да спамите по темата ! Който иска и се интересува от рекламата която предлагам нека пише а не да ми коментирате обявата!
|
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители: