Продавам интересни книги |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Изчисляване на Електронни схеми с микрокомпютри
Глава 1: Приложение на ЕИМ за инженерно проектиране Глава 2: Изчисляване на електронни елементи и възли Глава 3: Уравнения на схемите с линейни пасивни елементи Глава 4: Честотен анализ на електронните схеми Глава 5: Нелинеен постояннотоков анализ на електронните схеми ![]() Цена : 3 лв Наръчни на програмиста - С++ Езикът за програмиране С++ представлява еволюционно разширение на езика С. Това ръководство обхваща версията AT&T Unix System Laboratories 3.0 на С++. Всеки уважаващ себе си програмист трябва да притежава този наръчник и винаги да му е под ръка. ![]() Цена : 3 лв Наръчник на хакера Глава 1: Въведение в Интернет Глава 2: Как се хаква Unix - основите Глава 3: Проникване в Windows Глава 4: Няколко думи за вируси Глава 5: ICQ - най-несигурната Internet програма? Глава 6: IRC Глава 7: Скриптове в mIRC Глава 8: Бъгове и "Задни вратички в IRC клиенти, ботове, скриптове ![]() Цена : 6 лв Програмиране на Пролог - основи и приложения Пролог е език за програмиране от пето поколение, който издига програмирането до нови невиждани висоти. Името Пролог произлиза от ПРОстоЛОГия - така се казва науката за изучаване на простотията. За разлика от всички останали езици, Пролог поддържа рекурсия и изкуствен интелект и всяка програма написана на него е безгрешна. Това е причината поради която той е известен сред програмистите, като висшият език. Понеже Пролог е толкова мощен, съвременните изчислителни машини са твърде слаби и недостойни за него. Ето защо за да се изпита истинската му мощ са необходими нови компютри (с безкрайна памет и изпълняващи безкраен цикъл за под 10 секунди - т.нар. изключително бърз компютър). ![]() Цена : 5 лв Списание ХАКЕР Информация за тъмната страна на Интернет. Уникални са по своята същност и всеки уважаващ компютърен специалист трябва да притежава. Ще прочетете за неща, който никъде другаде неможе да намерите. Списанията са в отлично състояние. Брой 3 Брой 4 Брой 5 Брой 6 Брой 7 Брой 9 Брой 8 Брой 18 ![]() Цена : 8 лв |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 12.04.06 | Всички уроци от thelordofweb | Всички скриптове от thelordofweb krumovo.com - Никога не е късно да се забавляваш! 100eurosite.com - Всичко е безплатно! |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Така пъво да кажа,че лично за мен не е хубаво така да се продават книги но не всеки си прави библиотека хубаво е да имаш от всичко лично на мен най много ми допадна тази на Пол Лукас,но съветът ми е че колкото и да спечелиш от тези книги(според мен много малко)много повече ще изгубиш дори и да ги знаеш изцяло един ден все ще ти потрябва
|
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Достатъчно им се радвах :) Сега е време и други да им се порадват. :P :) Книгите са невероятни и всеки трябва да ги прочете.
|
|||
|
Потребител от: 12.04.06 | Всички уроци от thelordofweb | Всички скриптове от thelordofweb krumovo.com - Никога не е късно да се забавляваш! 100eurosite.com - Всичко е безплатно! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
парите как искаш да ги получаваш
и доставката за сметка на кои е ? |
|||
|
Потребител от: 23.04.08 | Всички уроци от gorgi1111 | Всички скриптове от gorgi1111 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
И аз съм заинтересован. Как ще стане т'ва с паричките и книгите!
|
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Чрез куриер става изпращането. Наложен платеж за сметка на получателя.
|
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: