Не сте регистриран! Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО, за да използвате услугите на сайта!

Нова тема
Интернет милиардерите
Тази тема е погледната 1028 пъти
Добави темата към любими | Принтирай темата | Нова тема 
Публикувано на: 28.10.2006 05:46
apostol
Чирак

ИНТЕРНЕТ МИЛИАРДЕРИТЕ

Излишно е да пиша за богатството на Бил Гейтс, защото и децата знаят, колко пари има той. Мнозина знаят какво невероятно състояние натрупаха хората, които създадоха Google. В тази връзка ми се иска обаче да кажа само това: през последното тримесечие търсачката е генерирала печалби в размер от 733 милиона долара. За сравнение: печалбите на Google само за миналата година са от порядъка на 391 милиона долара.

Казано другояче, приходите на тези две феноменални, гениални момчета са се увеличили с цели  70 % ! Да, но този свят всеки получава точно това, което заслужава! Ни повече, ни по- малко…

Иска ми се да се спра и на няколко други знаменити Интернет бизнесмени, за които се знае сравнително малко…

Компютрите Dell се ползват съвсем оправдано с една много добра репутация. Собственикът на “Dell Computers” Michael Dell притежава едно състояние от 21.49 милиарда долара! И той си ги е заслужил, нали?

Jeff Bezos е друга Интернет легенда. От своя прочут сайт amazon.com той е спечелил  цели 5.74 милиарда долара.

Не мога да не спомена и собственика на Yahoo- David Filo. Той притежава 3.12 милиарда долара.

Накрая искам да се спра и на Pierry Omidyar. Кой е той ли?… Хубава работа! Не сте ли чували за eBay?! Да, Omidyar е неговият създател и притежава 3. 69 милиарда долара.
   Най- интересното в случая май е това: гореспоменатите милиардери са на възраст между 32 и 35 години!

Казвал съм го и пак ще повторя: Интернет е една гигантска машина за пари. Който не може да се възползва от възможностите, които ни предоставя Мрежата, е достоен за съжаление!…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

---------------------------
Потребител от: 30.04.06 | Всички уроци от apostol | Всички скриптове от apostol

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Apostol Apostoloff
www.LudiPari.com

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на apostol
Публикувано на: 28.10.2006 17:50
frozenblood
Чирак

Wooooow !
Super 

Потребител от: 09.02.06 | Всички уроци от frozenblood | Всички скриптове от frozenblood

http://www.donchevp.blogspot.com
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на frozenblood
Публикувано на: 28.10.2006 19:02
Miro
Ронин

Модератор

Доста интересен материал е показан в този форум. Човек като се замисли само... Трябва да има и такива материали, които стимулират по този начин!
 Обаче и това име Апостол Апостолов, доста познато ми изглежда.   

Потребител от: 22.09.06 | Всички уроци от Miro | Всички скриптове от Miro
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на Miro
Публикувано на: 28.10.2006 22:03
PureEvil
Самурай

Я той е отново тук и пише.
Сериозно ли че и децата знаят колко пари има Бил Гейтс? Не знаех че финансите са му публично достъпни, но щом наш Апосточло казва значи е така.

Интернет бизнесмени
'лудница пич'.
Но най-добре се запознай какво е интернет и тогава ми говори за Дел и Гейтс.
Макар че може би Дел компютрите може да се продават основно през Инернет(има много заблудени хора).

Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil

Liberate Tu Temet Ex Inferis
напиши eMail напиши лично съобщение виж профила на PureEvil
 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост)  
Активни потребители: ---

IT-PLACE.NET © 2004 - 2008