| Съобщения | Видяно | Отговори | Последно съобщение | ||
|
|
SSL VirtualHosts проблем Опитвам да дефинирам два SSL Виртуални хоста на Apache (2.0.63) ... |
56 | 3 | |
|
|
Wireless Router TP-LINK TL-WR543G Някой работил ли е с такъв рутер и може ли да ми даде някаква по ... |
66 | 2 | |
|
|
About Drivers Здравей Те ! Запитването ми е следното : Има ли software ... |
78 | 2 | |
|
|
Проблем Еми незнам да ли е подходящият форум ако има грешка лок или ... |
57 | 3 | |
|
|
Wiireless Router Имам нужда от помощ. Искам да сложа безжичен рутер в помещение, ... |
85 | 8 | |
|
|
spyware Здравейнте пипнах Spyware, имам Kaspersky и той го хвана но ми ... |
151 | 2 | |
|
|
Bugzilla Здравейте , Някога някой сетвал ли е Bugzilla! Аз си играх ... |
57 | 0 | |
|
|
Kак се настройва VNC Kак се настройва VNC? Казва, че не може да се свърже със сървъра. |
170 | 1 | |
|
|
Проблемче :): Значи незнам какво му става на DVD на компа вкарвам CD или DVD и ... |
124 | 6 | |
|
|
trojanski konnik Emi az imam malyk problem( e ne mnogo malyk).Znachi imam ... |
1476 | 11 | |
|
|
антивирусна програма С NOD32 съм.До преди месец с включването на компютъра тръгваше и ... ( Страници: 1 2 ) |
389 | 18 | |
|
|
Инсталация на php 5 и apache 2.2.9 и конфигурация. Здравейте! Използвам Windows XP SP2. Инсталирал съм ... |
263 | 4 | |
|
|
Консултация Не съм специалист и имам нужда от Вашата помощ.Налага ми се да ... |
245 | 2 | |
|
|
Notepad ++ 5.0 Beta Здравейте. Искам да ви попитам за нещо което доста прецаква ... |
159 | 2 | |
|
|
проблем с мишката Здравейте, от сравнително скоро имам лаптоп(Toshiba) и , понеже ... |
196 | 6 | |
|
|
проблем с домашна мрежа Здравейте. Имам проблем с мрежата в къщи. Двете ПС-та са свързани ... |
309 | 4 | |
|
|
RJ-11, RG-45, iskam da rzbera malko pove4e za tezi ne6ta za6toto ne sa mi iasni ... |
320 | 3 | |
|
|
A4Desk regisrty key има ли някой който има регистрационен кей за А4desk . За да може ... |
313 | 5 | |
|
|
Server Искам да напрвя pc server на сайт с xampp.Когато натисна да ... |
736 | 5 | |
|
|
A disk read error occured! Здравейте, две години и нещо бях с XP и започна да забива и да ... |
307 | 3 |
| 1 посетител е активен в този форум (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
|
Допълнително:
php форум,
форум компютри,