Server |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Искам да напрвя pc server на сайт с xampp.Когато натисна да инсталирам сайта ми искара тоя надпис.Някой знаели кво трябва да направя
[2003] dbconn: mysql_connect: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 11.12.07 | Всички уроци от opa_opa_opa | Всички скриптове от opa_opa_opa |
||||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ами то си пише, неможе да се свърже с MySQL, вероятно не е включен MySQL Server.
|
|||
|
Потребител от: 22.09.06 | Всички уроци от Miro | Всички скриптове от Miro |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Когато инсталираш xamp затвори си skype и ICQ защото xamp използва порт 21
|
|||
|
Потребител от: 10.03.08 | Всички уроци от Mitnick | Всички скриптове от Mitnick Живей си живота докато си млад |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
От пакета само filezilla ползва порт 21. Това е FTP порт и няма нищо общо с ICQ и Skype
|
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от freelancer | Всички скриптове от freelancer |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Когато инсталираш xamp затвори си skype и ICQ защото xamp използва порт 21 Хей - приятел къде отиваш ти може би ? |
|||
|
Потребител от: 22.09.06 | Всички уроци от Miro | Всички скриптове от Miro |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от opa_opa_opa@12.12.2007 23:42: Искам да напрвя pc server на сайт с xampp.Когато натисна да инсталирам сайта ми искара тоя надпис.Някой знаели кво трябва да направя[2003] dbconn: mysql_connect: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) По някога си иска четене: Цък Цък и Цък Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,