проблем с мишката |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте,
от сравнително скоро имам лаптоп(Toshiba) и , понеже не харесвам и не ми е удобно да работя с пръст, реших да си купя мишка.Купих си мишка и 1-воначално всичко си беше ок.След това отвреме навреме , когато я включвах ми даваше съобщение, че не я разпознава, но като го рестартирвах, тръгваше.Но от 2 дена перманентно ми дава това съобщение, когато я включвам, и мишката изобщо не тръгва, колкото и да рестартирам.Ето го и точно съобщението:"USB Device not recognised.One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognise it.For assistance in solving this problem, click this message."Много ще съм благодарен, ако някой ми кажа как да го оправя. |
|||
|
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
виж модела и потърси drivers за дадения модел :)
|
|||
|
---------------------------
Потребител от: 15.04.08 | Всички уроци от po_taka | Всички скриптове от po_taka http://www.tekstove.info/ дайте някви идеи кво да го права тва нещо |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Съжалявам за тъпия въпрос, но как да проверя модела?
|
|||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
С каква ОС си?
Какъв е модела на мишката? (предполагам си го пише на кутийката и) |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Операционната ми система е Windows Vista Home Edition, колкото до кутийката на мишката - изхвърлена е преди около месец, когато я купих.
|
|||
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Пробвай да го намериш модела в сайта на фирмата производител
|
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Човекът,който знае KAK,винаги ще има работа.Човекът който знае ЗАЩО,винаги ще бъде негов ШЕФ. " |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Прегледах няколко пъти сайта, но точно този модел липсваше.Изглежда, че ще трябва да си купя нова мишка.
|
|||
|
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

Този отговор е маркиран като удовлетворителен!