Проблемче :): |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
Значи незнам какво му става на DVD на компа вкарвам CD или DVD и няма нищо не излиза на диска има записано а то не показва празо е
|
|||
|
---------------------------
Потребител от: 04.07.08 | Всички уроци от sharigan | Всички скриптове от sharigan |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
И аз имах проблеми с такива дискове ( бяха в синя опаковка ). Но след като го вкарам 3-4 пъти в CD-ROM-а тръгваше безпроблемно.
|
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Ок ще пробвам
|
|||
|
Потребител от: 04.07.08 | Всички уроци от sharigan | Всички скриптове от sharigan |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Цитат от G9M29@09.08.2008 10:01: И аз имах проблеми с такива дискове ( бяха в синя опаковка ). Но след като го вкарам 3-4 пъти в CD-ROM-а тръгваше безпроблемно.Да но нестава мойте не са в синя опаковка а па и не съм със CD-ROM а DVD но заеби кажи нещо |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
И аз съм с DVD просто съм свикнал да казвам CD-ROM. Иначе ако и така не стане има 2 варианта:
1. Диска е повреден 2. Може да е нещо друго от което си нямам и представа. Аз ти предлагам да си свалиш някоя програма която извлича файлове от повредени CD-DVD-та ( разбирасе извлича само не повредената част ) и да видиш ако не става значи вероятно е вариант 1! |
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Цитат от G9M29@09.08.2008 10:15: И аз съм с DVD просто съм свикнал да казвам CD-ROM. Иначе ако и така не стане има 2 варианта:1. Диска е повреден 2. Може да е нещо друго от което си нямам и представа. Аз ти предлагам да си свалиш някоя програма която извлича файлове от повредени CD-DVD-та ( разбирасе извлича само не повредената част ) и да видиш ако не става значи вероятно е вариант 1! Ако можеш да ми кажеш коя е тази програма а диска не е повреден |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Bad CD Reader - е доста хубава програма за тази работа и въпреки името чете и DVD-та. Пробваи с нея, а ако не ти прави този проблем само на този диск, бих ти препоръчал обаче да вземеш инсталираш някои тул за диагностика на устроствата или да записваш на по-качествена медия...
По-рано забравях ако диска е наистина бастисан и не може и така да се прочете опитаи с Bad Copy |
|||
|
Това мнение е редактирано от LDtease на 09.08.2008 21:08
Потребител от: 27.04.08 | Всички уроци от LDtease | Всички скриптове от LDtease А ти силен програмист ли си? :-D |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |