trojanski konnik |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
<b>Emi az imam malyk problem( e ne mnogo malyk).Znachi imam trojanski konnik virus i ne znam kak da go iztriq.Anti virusnta mi programa e McAfee ama qvno neshto neshe da me otyrve ot prokletiq virus.Ta vyprosa mi e kak da go iztriq ako e vyzmojno s McAfee anti virusnata? Blagodarq predvaritelno</b>
napster:// Пиши на кирилица |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 21.03.05 | Всички уроци от SpaldinG | Всички скриптове от SpaldinG |
||||
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Абе да не си се объркал щото за троянски конник не съм чувал, ама за троянски кон по - става!
|
|||
|
Потребител от: 22.02.05 | Всички уроци от crashtest | Всички скриптове от crashtest |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
e da moje pls kaji mi samo kak da go iztriq
|||
|
Потребител от: 21.03.05 | Всички уроци от SpaldinG | Всички скриптове от SpaldinG |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравей!
Може ли няколко въпросчета: 1. Как разбра, че го имаш това нещо? Някакви симптоми? 2. Какво значи troqnski konnik virus това някакъв хибрид ли е? 3. Провери ли си startup/msconfig (Предполагам си с Windows) 4. Инсталирай си NOD 5. С Trojan Remover пробва ли? (Ако си сигурен, че е троянец де) 6. Прехвърли се на Linux Пиши как се развиват събитията. Успех! |
|||
|
Потребител от: 04.12.04 | Всички уроци от IzVaNz3mNo7o | Всички скриптове от IzVaNz3mNo7o On the eight day God started debugging |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
o gospodi ospokoi se :) emi znam za virusa shtoto antivirusnata mi e McAfee tq uj go otkri ama ne moje da go iztrie, s windows Xp sym ako ima nekvo znachenie osven tova kato vlqza v internet avtomatichno me prenaso4va kym nqkakva tyrsa4ka a ponqkoga i kym sex tyrsa4ka.Na desktopa mi se redqt nqkakvi ikoni kato naprimer: Adult, Shoping, Pharmacy i Travel.Kakvo drugo da ti kaja mai e tui.aaai izvinqvam se ne e trojanski konnik a trojanski kon :)
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
3. Провери ли си startup/msconfig (Предполагам си с Windows)
4. Инсталирай си NOD tez neshta ne gi znam kakvo sa shtoto mejdodruoto sym pylen lamer :) |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Изписах около 30 реда и тъкмо да публикувам, Електроснабдяване АД
реши, че трябва да си прави шегички... А как ми се спи... Ама нали трябва да се помогне...и малко така по-накратко ще го пренапиша... Първо пробвай да махнеш файла, който антивирусната намира. Ако имаш затруднения - пиши пак и ще обясня по-подробно. Възможно е и да имаш Spyware/Adware За целта сканирай със следните програми (бях намерил линкове, но след тази случка с тока не ми се драскат пак - а и сам можеш - само им пишеш името в Google): Trojan Remover Spybot - Search & Destroy Ad-Aware SE Personal Start --> Run --> msconfig - от там в таб-а Startup махаш отметките на нещата, които не искаш да се стартират с Windows Остана само да кажа да ъпдейтваш Windows-а и слагай NOD антивирусна, ако ще оставаш с Windows, иначе Linux е истината Хайде докладвай какво става и успех! |
|||
|
Потребител от: 04.12.04 | Всички уроци от IzVaNz3mNo7o | Всички скриптове от IzVaNz3mNo7o On the eight day God started debugging |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Като стана въпрос за коне и натрапчиви сайтове,има ли начин с някоя програма или без да се проследи даден файл коя програма го ползва.Давам пример с един ДАТ файл,който беше в кукис-а и беше вързан с някакво приложение дето идея си нямам кое може да е.Затворено беше всичко а от MSCONFIG бях махнал почти всичко,без разни "екзистенциални" за УинБоза неща.А този ДАТ файл ми го намери чистачката като Tracking cookie или нешо от сорта и не можа да го махне,След много рестарти и Safe Mode успях да го разкарам мизерника,но мисля , че ако имам програма,която да ми следи кой апликейшън къде си вре носа ще е ЕКСТРА :)))
|
|||
|
Потребител от: 08.02.05 | Всички уроци от Kalin | Всички скриптове от Kalin |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
predpolagam che e spyware imal sym takiva viruscheta
iztegli si Ad-aware SE PERSONAL vyrshi mnogo dobra rabota polzvam sym q napster:// Пиши на кирилица |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
КАто искаш да махнеш троянеца най-хубав ое да си преинсталираш уиндоуса
|
|||
|
Потребител от: 04.07.08 | Всички уроци от sharigan | Всички скриптове от sharigan |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от sharigan@07.07.2008 12:01: КАто искаш да махнеш троянеца най-хубав ое да си преинсталираш уиндоуса ![]() А ако троянеца не е на С, какво става? |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Цитат от sharigan@07.07.2008 12:01: КАто искаш да махнеш троянеца най-хубав ое да си преинсталираш уиндоуса ![]() |
|||
|
Потребител от: 04.07.08 | Всички уроци от sharigan | Всички скриптове от sharigan |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |