dropdown menu |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте на всички,
опитвам се да създам dropdown menu за сайт,което меню да изглежда по следния начин Пример: салата: салата1 салата2 салата3 предястие: предястие1 предястие2 предястие3 предястие4 Въпроса ми е кой език да използвам,php или java(или друго),потърсих из нета и виждам че всички ползват java-защо,мисля че е постижимо и с php или греша? Поздрави! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 11.04.08 | Всички уроци от onic | Всички скриптове от onic |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Благодарq ти,
но въпроса ми бешe зaщо java а не php? |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Според мойте познания до момента, точно на мен не ми е толкова удобно с РНР, въпреки че предимно ги избягвам тези видове менюта.
П.П. Разбира се това е мое мнение! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Може да споделиш защо "не ти е удобно" с php,и защо избягваш такъв тип менюта,опитвам се да се спра на най-оптималния вариант за това меню и да ми стане ясно какви са предимствата и недостаъците ако се направи по единия начин и по другия начин(php или java).
|
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Еми просто не ги обичам тези dropdown menu!
Недостатъци: Много код, възможна поява на множество проблеми! Не обичам да ги правя на РНР, защото при малка грешка и идват големите ядове! П.П. Не обичам да си усложнявам живота! |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
PHP скриптовете се изпълняват на сървъра на сайта! Помисли само, удобно ли ще е при всяко мърдане на мишката да се "рови" в него
. За това JavaScript менюта, а ако искаш да сцепиш от дизайн - Flash (не,че с JavaScript няма да стнане, но определено ще е нужно да изпишеш някой малко романче за това)!Поздрави. |
|||
|
Потребител от: 18.07.08 | Всички уроци от Caterpillar | Всички скриптове от Caterpillar Пътеката на живота е прекалено къса, за да бягаш по нея. |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от Caterpillar@31.07.2008 11:57: PHP скриптовете се изпълняват на сървъра на сайта! Помисли само, удобно ли ще е при всяко мърдане на мишката да се "рови" в него . За това JavaScript менюта, а ако искаш да сцепиш от дизайн - Flash (не,че с JavaScript няма да стнане, но определено ще е нужно да изпишеш някой малко романче за това)!Поздрави. Спор няма че РНР в случая е тромава работа! До колкото виждам има едно меню с JavaScript! |
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

Този отговор е маркиран като удовлетворителен!

. За това JavaScript менюта, а ако искаш да сцепиш от дизайн - Flash (не,че с JavaScript няма да стнане, но определено ще е нужно да изпишеш някой малко романче за това)!