C/C++ или Pascal |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте момчета. Начи искам да попитам някои ако има малко свободно време дали ще може да ми ми направи програмка на C/C++ или Pascal която да превръща числа от десетична в двойчна и от десетична в 16сетична бройна система! Няма да се сърдя и ако направите само 1 от 2те. Много ви благодаря предварително. Не искам да ми давате съвети какво трябва да направя. Не искам да ми казвате че съм мързелив. Просто ако може да ми я напишете за да видя същността горе долу и от там съответно да се ориентирам! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
несъвършенна от десетична в двуична CODE
|
|||
|
Потребител от: 15.04.08 | Всички уроци от po_taka | Всички скриптове от po_taka http://www.tekstove.info/ дайте някви идеи кво да го права тва нещо |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Писал съм гo тук, нo не се сещам как ще стане в двоична C++ CODE
|
|||
|
Потребител от: 12.04.08 | Всички уроци от mrhellish | Всички скриптове от mrhellish MrHellish™ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Ето ти задача която решава и двете само че е на C# решава и двете като замениш само числото 2 с числото 16 върши работа за всички п.с.лесна е за превод ако толкова ти трябва на С++ ето я CODE
Отдавна не съм писала,но наистина нямам време Поздрави на всички |
|||
|
Това мнение е редактирано от zaikoni на 18.10.2008 14:24
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Visual Studio 2008 only (to the next version :-)) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Много съм ви благодарен. Реших да уча C/C++ и това беше най-лесното за което се сетих. Сега се опитвам да пиша мое, но ми трябваше основа от де да започна! Благодаря ви много! |
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Само така!!!!!!!!!!Успех обичам по общите задачи като можем да съчетаем няколко условия в едно защо да не го направим?Сигурно не е правилна тактика но..................... |
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Visual Studio 2008 only (to the next version :-)) |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |