| Съобщения | Видяно | Отговори | Последно съобщение | ||
|
|
Споделете мнения за новия дизайн на сайта [url=http://bgcenter.net]Ето го и сайта. За сега, само да ... ( Страници: 1 2 ) |
321 | 23 | |
|
|
Вирусна защита - Безплатни антивирусни програми и съвети за защита и оптимизация на вашия компютър С много безсънни нощи, усилия и екип от 2-ма души успяхме с ... |
1430 | 6 | |
|
|
Сайт със система за управление на съдържанието Здравейте, имам поръчка за изработка на сайт. Заявителят иска сам ... |
181 | 14 | |
|
|
Resize пробем с Photoshop ОТ скоро имам един проблем, мои познат ми пипна по настройките на ... |
66 | 4 | |
|
|
търся си сайт сътрудник здравейте значи решил сам да си направя сайт и си търся приятелче ... |
97 | 4 | |
|
|
съвети здравейте,едно приателче ми направи сайт,реших да Ви го покажа ... |
183 | 5 | |
|
|
Помогнете ми да си направя сайт Здравейте искм да попитам дали някои има идея как да си направя ... |
140 | 2 | |
|
|
XAMPP Здравйте,инсталирах си XAMPP ,но не мога да разбера как става тая ... |
134 | 7 | |
|
|
MOODLE Знае ли някои къде мога да хоствам Web страници изработени в ... |
217 | 5 | |
|
|
110 | 2 | ||
|
|
Дооправяне на дизайн Значи имам си аз дизайн на http://www.ricari-bg.com/ обаче ... |
162 | 9 | |
|
|
web templates Някой може ли да ми даде линкове към сайтове за безплатни web ... |
177 | 5 | |
|
|
Здравейте търся малко помощ :) Привет колеги... Търся някой с излищно време и желание , който ... |
218 | 3 | |
|
|
Здравейте.Моля за помощ! Нужна ми е помоща Ви.Правя една галерия.Искам като мине курсора ... |
186 | 1 | |
|
|
Книжки-CSS Здравейте та по въпроса от скоро мисля да почвам да се занимавам ... |
205 | 7 | |
|
|
Предложение за добра програма!? Предложете някоя добра среда/програма за изработване на уеб ... |
209 | 4 | |
|
|
Конкурс за изработване на лого на фирма с парична награда Обявен e конкурс с награда за изработка на лого на фирма, ... |
1469 | 10 | |
|
|
Запитване... Здравейте...винаги съм се чудел за да се изгради една хубава ... |
276 | 13 | |
|
|
Направа на форум винаги съм се чудел, как се правят форумите? Нямам предвид ... |
242 | 2 | |
|
|
Трябва ми малко помощ Добър ден! Трябва ми някой който може да ми помогне с направа та ... |
442 | 6 |
| 1 посетител е активен в този форум (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
|
Допълнително:
php форум,
форум компютри,