съвети |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
здравейте,едно приателче ми направи сайт,реших да Ви го покажа защото разбирате,моля кажете си мнението за сайта,важно е за мен-благодаря Ви!!! www.speedycars.eu |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 06.08.08 | Всички уроци от stany85 | Всички скриптове от stany85 |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Като за начало ми изглеждаше добре, но ето проблемите: 1. Полето за текст в началото до Топ офертите е мн малко и не ми изглежда мн привлекателно. 2. Менюто е мн, мн, мн еднакво. За всеки линк е използвана една картинка и е малко странничко(не грозно ами странничко). 3. И най-вече рекламите... никой не би си играл да създава нов банер за сайта си по такъв нестандартен формат. Има си стандарти за големината на една реклама и мисля че е хубаво да се спазват за да може повече рекламодатели да се навият. Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
На мен не ми харесва идеята на светло син фон бели букви. Това е истински тормоз за очите на читателите. Това е четене точно два реда и ти се насълзяват очите. Но сайта е добър, харесва ми :) |
|||
|
Потребител от: 15.07.08 | Всички уроци от evgeniqrr | Всички скриптове от evgeniqrr |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
да така е мисля да смена фона ,наистина не се чете добре и е кофти за очите,благодария ! |
|||
|
Потребител от: 06.08.08 | Всички уроци от stany85 | Всички скриптове от stany85 |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
напротив... фона е на място можеш да направиш буквите черни или някакъв тъмен цвят, да не са пищящи цветове. Понякога семплото и обичайните цветове също са ефектни |
|||
|
Потребител от: 15.07.08 | Всички уроци от evgeniqrr | Всички скриптове от evgeniqrr |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от zipopro@06.08.2008 23:00: Като за начало ми изглеждаше добре, но ето проблемите:1. Полето за текст в началото до Топ офертите е мн малко и не ми изглежда мн привлекателно. 2. Менюто е мн, мн, мн еднакво. За всеки линк е използвана една картинка и е малко странничко(не грозно ами странничко). 3. И най-вече рекламите... никой не би си играл да създава нов банер за сайта си по такъв нестандартен формат. Има си стандарти за големината на една реклама и мисля че е хубаво да се спазват за да може повече рекламодатели да се навият. Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 30.01.08 | Всички уроци от zaikoni | Всички скриптове от zaikoni Visual Studio 2008 only (to the next version :-)) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
На мен лично менюто не ми харесва - трудно се забелязва :) може би ако опиташ да го направиш малко по-различно, за да се чете и вижда по-лесно - би било чудесно. |
|||
|
Потребител от: 22.12.07 | Всички уроци от Bambi | Всички скриптове от Bambi Аз съм Тук и Сега... www.bambi.zaggituning.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
На мен пък ми харесва син фон с белите букви, но не ми харесва това че са използвани прекалено много шрифтове, особенно в раздел Услуги! |
|||
|
Потребител от: 08.10.08 | Всички уроци от emen | Всички скриптове от emen |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---