Сайт със система за управление на съдържанието |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте, имам поръчка за изработка на сайт. Заявителят иска сам да си добавя и изтрива информация от сайта. Та въпроса ми е след като му направя дизайна, как да вмъкна този модул за упралвние, освен това ще има 2 и 3 ти език на самия сайт. Предполагам 4е тази система за упралвени на съдържанието е програмна част, която може да се напише на php предполагам. Ако някой може да помогне с неква примерна програмна част и къде трябва да се вмъкне... Благодарско! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 01.04.08 | Всички уроци от aikivn | Всички скриптове от aikivn Anything goes... |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Чудя се как така си хванал да правиш цял сайт след като нямаш нужните умения. Зависи какво точно иска твоя човек. Примерно някаква система за новини, нещо за файлове, регистрации и така нататак. Дай повече инфо. Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
След като не знаеш за какво става дума най-добре се разбери с човека че ти предлагаш само дизайн ... ако не е съгласен на това по-добре не се заемай с проекта само лощо име ще си създадеш. Другият вариант е да ползваш готова система и за нея да изработиш дизайн. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от PureEvil@14.08.2008 11:06: Другият вариант е да ползваш готова система и за нея да изработиш дизайн.Това е сейно да продадеш безплатна система която си я има в нета, което не е препорачително. Пари може да вземе само за дизайна. |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
@iwanov малко ги бъркаш нешата, това се предлага на клиента. Той плаща за модифицирането на системата, не плаща аз самата система. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от aikivn@14.08.2008 03:28: Здравейте, имам поръчка за изработка на сайт. Заявителят иска сам да си добавя и изтрива информация от сайта. Та въпроса ми е след като му направя дизайна, как да вмъкна този модул за упралвние, освен това ще има 2 и 3 ти език на самия сайт. Предполагам 4е тази система за упралвени на съдържанието е програмна част, която може да се напише на php предполагам. Ако някой може да помогне с неква примерна програмна част и къде трябва да се вмъкне...Благодарско! Препоръчвам ти, щом не си в нещата по-добре готова система + нов дизайн препоръчвам ти e107 или Joomla |
|||
|
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здрасти, дизайнът съм го направил и е одобрен, но човекът иска да си актъуализира инфоррмацията в сайта(да си влиза с лог и да си пише и трие несхто по текстовата инфо в сайта). Не може ли да се напише нещо на Php? Aко опра до Joomla (сам осъм чувал за нея и не съм много наясно как да си я набавя. Има ли туториали за нея. |
|||
|
Потребител от: 01.04.08 | Всички уроци от aikivn | Всички скриптове от aikivn Anything goes... |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от aikivn@14.08.2008 19:18: Здрасти, дизайнът съм го направил и е одобрен, но човекът иска да си актъуализира инфоррмацията в сайта(да си влиза с лог и да си пише и трие несхто по текстовата инфо в сайта). Не може ли да се напише нещо на Php?Aко опра до Joomla (сам осъм чувал за нея и не съм много наясно как да си я набавя. Има ли туториали за нея. Ъх как да ти кажа. Мисля, че няма да ти трябват ето свалия от тук безплатна е и е много лесна само ти трябват HTTP и MySQL Server и си ок (ако нямаш такива препоръчвам ти xampp) Ако имаш въпроси пиши :) |
|||
|
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
ще се влуча по-късно, много благодаря !Чао засега |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
чакам да се "влучиш" :D Ако имаш проблеми пиши :) |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
@PureEvil нем не бъркам нещата споко. Ако човека плаща само за дизайна и някой мод към системата примерно ОК, но не и да се продава самата система както казваш. Това имах впредвид. @aikivn Иначе CMS-ки можеш да си набавиш и оттук: http://www.opensourcecms.com/ |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
хайде вече се "Влучвам". Добра вечер! |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
@iwanov продава се услуга, а това каква ще е цената зависи от човека. Когато се ползва готова система, пак се иска труд да се пусне така че е е едно и също, разбираш ли го това или просто си поредният дизайнер? |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
При всички положения ще се вземат пари и за готовата системка покрай дизайна на сайта. П.П. Да не забравяме, че дизайнерът си определя цената!!! Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com/ http://scullboxteam.org/ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 21.08.08 | Всички уроци от thiagocampos | Всички скриптове от thiagocampos Моята страница за Americo Brasiliense http://maisamerico.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: