PayPal ще позволи ли най-накрая да се получават пари? |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Здравейте! Как мислите, ще позволи ли PayPal скоро да се получават пари, т.е свободно да се оприра с акаунта, както е в другите държави. Някой има ли си напредстава защо има такова ограничение само в BG? |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
Какво има да мислим от около 2 месеца вече може да получаваме пари с български акаунти на български карти. Бяхме в началото в някакъв предварителен списък, но вече всичко е ок. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Хмм, интересно че никъде не се спомена това нещо Но иначе се радвам, лека по лека се дава възможността за създаването на eCommerce решения и ръбзо разплащане в BG ![]() |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Е как да не се е споменавало :). Такъв шум се вдигна тогава, че не е истина ;). Аз даже вече направих преводи от ПейПал към сметката ми. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Аз основно с това се занимавам та ПП отдавна може се пращат пари,мисля че още от края на 2007 беше възможно това просто доста хора не знаеха,защото ако не посещаваш ПП сайта псотоянно няма как да разбереш :( Та и аз барвам редовно по някой лев от тях и не се оплаквам :P |
|||
|
Потребител от: 11.10.07 | Всички уроци от mantodeus | Всички скриптове от mantodeus |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: