google kartinki |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() |
Мен googlebot ме посещава често, но при търсене на картинки въобще не ме намира, само по думи, а моя сайт е само картинки. Как да го накарам да ги индексира и тях. А какво е RSS? |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 22.11.07 | Всички уроци от rainbowpix | Всички скриптове от rainbowpix |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Неможе да караш бота да индексира каквото и да било. Ето ти малко инфо относно RSS http://it-place.net/index.php?type=search&q=rss&art=1&x=40&y=9 Поздрави |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
За да те индексира търсачката, трябва картинката да има смислен алтернативен текст alt="" и смислено име, а не някакво произволно генерирано. |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Благодаря за идеята, ще поставя алтове. |
|||
|
Потребител от: 22.11.07 | Всички уроци от rainbowpix | Всички скриптове от rainbowpix |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Goglebot ми беше индексирал няколко картинки от сайта, за около 2 месеца. През това време добавяше и махаше нови. Сега няма нито една индексирана. Има ли някой представа на какво се дължи това? |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Не, незнам! Но мисля че ако регистираш сайта си по-често и сожиш указания за бота(говоря за robots.txt) може и да почне да те посещава по-често и ест ако сайта ти няма много синтактични грешки в кода(да зпазва определен html сертификат) може да ти ги индексира! Също така може да се дължи на това че сайта не се посещава често. Гугъл индексира един сайт според посещенията. |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Не знам тука за какви сертификати говорете. Но за бота е ясно: сайт без съдържание не си струва да се индексира. Не може да нямаш никакъв текст. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Както вече писах googlebot ме посещава често и разчитам на индексиранията на картинки, от които имах редовни посещения. Сега нещо се промени. Посещава ме без да прави трафик :/. За нуждата от повече текст ми е абсолютно ясно. |
|||
|
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |