Как да се вдигне PageRank на един сайт? |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Видях този форум и реших да попитам, как може бързо да се вдигне PageRank на сайт? Имате ли идеи??? Има ли някакви техники или е божа работа :-Д |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 17.12.07 | Всички уроци от pagi | Всички скриптове от pagi |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Трябва да имаш външни линкове към товя сайт. Демек в други сайтове да има линк към твоя сайт. Колкото повече толкова по добре. PR-а се ъпдейтва на няколко месеца. Поздрави |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Не не и пак НЕ. Линковете вече не играят роля, заради многото измами. От Google съобщиха че премахават PR такъв какъвто го познаваме. Сигурно ще има нещо друго подобно по което да класират сайтовете. Но ще поживеем ще видим. Последният упдейт го чакахме 6 месеца ако не се лъжа. Сега ще видим следващият какво ще покаже. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от PureEvil@17.12.2007 21:01: Не не и пак НЕ.Линковете вече не играят роля, заради многото измами. От Google съобщиха че премахават PR такъв какъвто го познаваме. Сигурно ще има нещо друго подобно по което да класират сайтовете. Но ще поживеем ще видим. Последният упдейт го чакахме 6 месеца ако не се лъжа. Сега ще видим следващият какво ще покаже. Здрасту @PureEvil Това казано ли е някаде защото отдеб го чувам за сефте ? Знаеш ли някаде дали има инфо по какъв начин ще се класират вече сайтовете? Явно съм по изостанал с информацията относно PR-a.... Поздрави |
|||
|
Потребител от: 06.02.07 | Всички уроци от iwanov | Всички скриптове от iwanov Не е важно да си готин, готино е да си важен. 'Nemo saltat sobrius nisi forte insanit' - 'Nobody dances sober unless he's insane' - Ciccero :) |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Това за колкото повече, толкова по-добре не съм много съгласен, защото откакто it-place.net ги нареди толкова много му падна ranka от 6 на 4. След като премахнах няколко тогава отново се вдигна на 5. Според мен не е важно да са толкова много, а важно да са качествени, т.е да отговарят на съдържанието на сайта ти. Тършувах и четох някъде, че това е най-важното нещо за Google - съответстивито на съдържанието, не толкова масата на препратки. Поздрави! |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Цитат от Mutatos@17.12.2007 21:05: Това за колкото повече, толкова по-добре не съм много съгласен, защото откакто it-place.net ги нареди толкова много му падна ranka от 6 на 4. След като премахнах няколко тогава отново се вдигна на 5. Според мен не е важно да са толкова много, а важно да са качествени, т.е да отговарят на съдържанието на сайта ти. Тършувах и четох някъде, че това е най-важното нещо за Google - съответстивито на съдържанието, не толкова масата на препратки. Поздрави! Пропуснах това да го кажа. Да речем ти имаш сайт за игрички който има PR 2 и ще е много добре да сложиш някаде линк в някой сайт който пак е за игри и той да е да речем с PR 3 или повече отколкото да речем в някой сайт за филми с PR 3. Това е моето мнение засега... Много ми стана интересна информацията на @PureEvil. Поздрави |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Това, което PureEvil каза съм го чувал, но дали ще е така, не се знае. Все пак PageRank е основата на цялата система Google. Съмнява ме, че ще го премахнат, но може да го трансформират в нещо друго |
|||
|
Потребител от: 18.04.04 | Всички уроци от Mutatos | Всички скриптове от Mutatos Търся за почасова надомна работа преводачи от английски език за превод на материали от IT сферата - новини, уроци ...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
1. Рангът не е ли различен за всяка отделна страница, а не общ, за целия сайт? 2. Изглежда донякъде прилича на принципа за смятане на ЕЛО в шахмата - зависи от ранга на реферърите. Т.е. добре е препратките да идват от място с голям рейтинг. Иначе може да води до обратен ефект май... |
|||
|
Потребител от: 15.01.06 | Всички уроци от Bibi | Всички скриптове от Bibi |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Интерне бе хора :). Сега ако ми кажете че не сте го чули не знам. Никой ли не забеляза колко се забави последният ъпдейт? Прочетете повече [EN] Номера с линковете приключи. В момента всички SEO гурута чакат ... но те така и досега не разбраха точно как става номера с PR, та сега след промените ли ;). Просто PR ще се трансформира в нещо друго, надали ще му сменят името де ;), но да ги видим сега SEO-та с тяхната 'наука'. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Супер мерси за отговорите. Ще видя какво ще напрая по въпроса. Ако има още нещо пишете. |
|||
|
Потребител от: 17.12.07 | Всички уроци от pagi | Всички скриптове от pagi |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---