mysql i flash |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
здр :) mysql не ми е силна страна за тва незнам дали ще задам правилно въпроса та ..: имам таблица, чието съдържание се визуализира във флаш файл картинки или текст.. лошото е, че на мен ми трябва текста да е като линк ..може ли тва да стане ? благодаря предварително ! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 11.07.08 | Всички уроци от deto | Всички скриптове от deto |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
никой ли незнае ? темата по-скоро е за mysql ..но щом сте я преместили проблема е не да изведа съдържанието като текст статичен а като линк ако е възможно |
|||
|
Потребител от: 11.07.08 | Всички уроци от deto | Всички скриптове от deto |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Але трябва да става(щом може да се комбинира php и flash).Предполагам че ще трябва да направиш един php скрипт които да се conect-ва към базата и да извикаш линка от php скрипта (Не че ти помогнах с тва ама ...има урок тук как се свързва Flash с PHP и като знаеш как е SQL->PHP няма да имаш проблем)А ако не съм те разбрал правилно ако си се справил с тва и проблема ти е да го направиш само на линк във флаш се прави като имаш текста отваряш и (actionscript) |
|||
|
Потребител от: 13.07.08 | Всички уроци от delyann | Всички скриптове от delyann Veni,Vidi,Vici! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
В крайна сметка кое не можеш да направиш, да изведеш инфото от бази данни или да го направиш във флаш да е линк? |
|||
|
Това мнение е редактирано от CBeTHaX на 13.07.2008 02:04
Потребител от: 07.01.07 | Всички уроци от CBeTHaX | Всички скриптове от CBeTHaX http://www.ricari-bg.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ако е за линк от флаш. Може да използваш това CODE
Може да си поиграеш, нз как точно трябва да става пренасочването, но в случая имам movieclip и при натискане на бутона върху него се извиква функцията onClick, която пък пренасочва към link. Ако искаш да го свържеш с PHP, може след като си вземеш променливата да я замениш на мястото на линка, който съм дал http://it-place.net, трябва да е String. :) |
|||
|
Това мнение е редактирано от samo на 13.07.2008 23:43
Потребител от: 09.03.08 | Всички уроци от samo | Всички скриптове от samo |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

(Не че ти помогнах с тва ама ...има урок тук как се свързва Flash с PHP и като знаеш как е SQL->PHP няма да имаш проблем)А ако не съм те разбрал правилно ако си се справил с тва и проблема ти е да го направиш само на линк във флаш се прави като имаш текста отваряш и (actionscript)