Помощ при INSERT |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте, моля за малко помощ. При INSERT в база данни ми се записват два или три реда в таблицата с различно id. |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 02.11.06 | Всички уроци от Irrka | Всички скриптове от Irrka |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Сега трябва да се отгатне каква е базата и през какво инсъртваш. Ако е примерно през php-код, виж дали имаш redirect след всяко такова действие. Иначе - колкото пъти натиснеш F5 в браузера, толкова пъти ще ти се изпълни заявката (т.е. толкова нови реда, всеки с различно id). |
|||
|
Потребител от: 15.01.06 | Всички уроци от Bibi | Всички скриптове от Bibi |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
БД е Pgsql и INSERT е с PHP код |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
А кода е? Или просто проверяваш гадателските способности на хората? |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Нямам намерения да гадая ако беше така да съм си решила проблема. Понеже съм използвала този код за попълване на други таблици и не е имало проблем а сега се случва, затова питам какво пропускам. Искам да направя форма, която при всяко отваряне да записва уникален пореден номер различен от id. Като направя това, както казах ми се записват два или три номера в таблицата. След натискане на бутон от първата форма преминавам във втора форма и като сложа тук INSERT-а се записва нормално. Дали някой ме разбра? Ако трябва ще обясня още |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Не ти трява да си гадатела, а хората които искат да ти помогнат. Не е нужно да имаш 2 уникални ключа един стига. |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: