Помощ за една виста |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Така взех си лаптоп от Италия и както обикновенно той е с виста, сложих си хп-то и тръгнах да го преинстал, зареди ми диска( по точно хп-то)и като натиснах ентър за да продължа с преинстала ми показва следното нещо Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drivs are powered on and propertly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program Setup cannot continue. To quit Setup, press F3 като натисна Ф3 се рестарт лаптопа и нищо не става. Някой имали представа от какво може да е? 10х предварително |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 02.04.08 | Всички уроци от poku | Всички скриптове от poku |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
харда да ти е САТА !? xp по дефаут няма дрейвари за сата тр да му се сложат. Потърси и си свали със сложени. И в гугъл има много информация по твоя проблем , търси хп + сата |
|||
|
Потребител от: 15.04.08 | Всички уроци от po_taka | Всички скриптове от po_taka http://www.tekstove.info/ дайте някви идеи кво да го права тва нещо |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Намери диска за дънната платка и от него в някоя от папките имаше дос файлче, който като го стартираш те пита какъв стартов файл да ти копне на дискетката. Пъхаш дискета и избираш SATA всички видове SATA като стартираш инсталацията ама веднага, щом ти покаже синия екран, натискаш F6 мисля, че беше и ще зарежда още малко и после ще те попита, кой сата драйвер да зареди и го избираш и продължаваш :) Успех :) |
|||
|
Потребител от: 24.06.08 | Всички уроци от westony | Всички скриптове от westony http://sig.garena.com/1462486.png |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от westony@11.08.2008 09:58: Намери диска за дънната платка и от него в някоя от папките имаше дос файлче, който като го стартираш те пита какъв стартов файл да ти копне на дискетката. Пъхаш дискета и избираш SATA всички видове SATA като стартираш инсталацията ама веднага, щом ти покаже синия екран, натискаш F6 мисля, че беше и ще зарежда още малко и после ще те попита, кой сата драйвер да зареди и го избираш и продължаваш :)Успех :) 90% от лаптопи-те , ако не и повече , вече нямат флопита..... |
|||
|
Потребител от: 15.04.08 | Всички уроци от po_taka | Всички скриптове от po_taka http://www.tekstove.info/ дайте някви идеи кво да го права тва нещо |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Цитат от westony@11.08.2008 09:58: Намери диска за дънната платка и от него в някоя от папките имаше дос файлче, който като го стартираш те пита какъв стартов файл да ти копне на дискетката. Пъхаш дискета и избираш SATA всички видове SATA като стартираш инсталацията ама веднага, щом ти покаже синия екран, натискаш F6 мисля, че беше и ще зарежда още малко и после ще те попита, кой сата драйвер да зареди и го избираш и продължаваш :)Успех :) няма флопи намерих някакви драйвъри за сата , сега че пробвам дали че станат.. |
|||
|
Потребител от: 02.04.08 | Всички уроци от poku | Всички скриптове от poku |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---