Искам Виста но имам проблем с нея |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
По закона на мърфи и както винаги все аз ставам прецакания. От доста време на сам постоянно инсталирам най-различни висти, но проблема не си го решавам. А проблема е следния: След чисто нова инсталация на Виста и след успешно инсталиране на драйвери и настроиване на интернета проблема остава същия. Интернета ми се включва, теста за интернет връзката ми казва че връзката е инсталирана успешно, но стане ли време за сърфиране в интернет, без значение с какъв браузер не ми отваря страниците. Зарежда си страницата до някъде и след това ми изписва, че страницата е намерена и до там. Мъртвило! Пускам скайп зарежда си, вписва си се и до там няма потребители не може да изтегли списъка, иначе в скайпа съм си на линия. Гъзар голем на линия в скаипа без потребители. biggrin2.gif Смешна картинка. Пускам да се ъпдеитва вистата стане ли време за сваляне на ъпдеитите до там. И тука умрехме. Писна ми да се разправям с нея и се обадих на интернет доставчика. Дойдоха ровиха се нещо успяха да направят нещо да отваря само гугъл и тяхните локални страници и до там. Казаха ми, че проблема е в моя телевизор а не в тях. Та има ли блакосклонни душици да ми помогнат с тоз пуст проблем с интернета във виста. По точно как да го отпуша този интернет да си го ползвам пълноценно. |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 18.08.08 | Всички уроци от crazyroler | Всички скриптове от crazyroler Господ е създал света за 6 дни, но му е отнело векове да създаде някои толкова красив, умен и интелигентен като мен. |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравей, Само идейка. ако може сложи някаква друга мрежова карта, имам проблем с вградената едногигаботова, едина 10/100 реалтек спаси положението. Нещо в драйверите куца и започва да губи пакети. Пробвай да потърсиш някаква програмка за диагностика на мрежата, поне да покаже брои изпратени/приети пакети и дали има грешки. Поздрави. |
|||
|
Потребител от: 17.02.06 | Всички уроци от imagination | Всички скриптове от imagination http://www.absurdi.com |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Проблема не е във Виста-та. Едната причина може да е тази спомената в горния пост (проблем със мрежовата карта), а другата причина може да е в интернет доставчика ти Може да ти звучи странно, но преди известно време при мен се получи почти същото - можех да свалям файлове, но не можех да отворя нито една страница. Хората от интернета твърдяха че проблема е при мен и че ще се оправи ако си преинсталирам операционната система, но все пак понеже не съм чак такъв лемур ги направих на 2 стотинки по телефона. Когато след около половин час дойдоха до нас да видят от каде може да е проблема гледаха, гледаха ..... и съответно както може да се досетите нищо не измислиха. На следващия ден ми смениха IP адреса и сичко беше ток и жица . Провери ако искаш първо варианта с мрежовата карта и след това моят съвет е да настояваш и да си държиш позицията пред интернет доставчика, защото за съжаление това е редовна практика сред тях .... да баламосват клиентите и да оправят всичко със преинсталаци (защото в повечето случаи хората не могат сами и пак ги викат тях да направят въпросната преинсталация, за което клиента съответно си плаща) .... |
|||
|
Потребител от: 26.08.08 | Всички уроци от scourge | Всички скриптове от scourge |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Според мен проблема е в интернет доставчика! Преди да махна Vistata на мен ми показваше че в локалната мрежа имам два еднакви IP адреса! Колко налудничево а! Малко са доставчиците които осигуряват качествен интернет достъп! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com/ http://scullboxteam.org/ |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||

Може да ти звучи странно, но преди известно време при мен се получи почти същото - можех да свалям файлове, но не можех да отворя нито една страница. Хората от интернета твърдяха че проблема е при мен и че ще се оправи ако си преинсталирам операционната система, но все пак понеже не съм чак такъв лемур ги направих на 2 стотинки по телефона. Когато след около половин час дойдоха до нас да видят от каде може да е проблема гледаха, гледаха ..... и съответно както може да се досетите нищо не измислиха. На следващия ден ми смениха IP адреса и сичко беше ток и жица