Problem! |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте. Имам проблемче, но нека започна от самото начало. Тази сутрин влизам и какво да видя. Уиндолс-а ми пак неможе да зареди и отново трябва преинсталация ( всеки 2 седмици го преинсталирам ). И реших да премина на Линукс Убунту ( защото веджъш реших да го запиша на диск и да го пробвам някой път ) и ето ме сега съм с него. Рова, разбърквам ................. Правя и невъзможното. Успях да си пусна интернета и първото ми решение беше да влезна тук и да попитам какво да правя. Та въпростите са ми следните ( като на начинаещ, моля не се смейте ) 1. Как да си направя пряк път до това за езиците ( или има някаква клавишна комбинация ) 2. Какви добри алтернативи можете да ми предложите на Фотошоп ( ГИМП предполагам ) Флаш ( нямам си и на представа ) Адобе Акробат Рийдър ( нямам си и на представа ) 3. Кажете ми най-често използваните преки пътища ( копи, пейст и такива глупости ) 4.Ако може ми кажете как по даволите да си оправя настройките от файла, който ми се отваря в началото, имам предвид "Инсталиране" защото си нямам на представа как да го оправя, добре де с някой от нещата се оправям, но всъщност НЯМАМ СИ И НА ПРЕДСТАВА КАК ДА НАСТРОЯ ДЕЛА НА ЛИНУКСА КАДЕ ДА СЕ ЗАПИШЕ, имам предвид роот, каде да го запиша, като навсякаде ми дава грещка! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Преди година и половина аз започнах с ubuntu от тук. Разбира се има и по ново тук. Първо прочети подробно ръководствата! Много ще ти поогнат! Ако ти е кирилизиран ubuntu-то влез в менюто-добавяне/премахване на софтуер (това е най-лесният начин за инсталиране на софтуер)и от там си избери какви програми да си инсталираш. Първо разбира се трябва да добавиш хранилища! П.П. Още един пич, който се е усетил на време! |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com/ http://scullboxteam.org/ |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата:
php форум,
flash форум,
html форум,
it форум,
seo форум,
vista форум,
pc форум,
css форум,
java форум,
mysql форум,
дизайн форум

Правя и невъзможното. Успях да си пусна интернета и първото ми решение беше да влезна тук и да попитам какво да правя.