Linux Ubuntu Basic |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте, Бихте ли ми казали най-често използваните преки пътища в УБУНТУ ( ако има такива ). Имам предвид тези за смяна на езика, за пускане на основни приложения и т.н.т .................... П.П Я ми кажете добри програми за убунту отностно : - Музика - Видео/Филми - Графики ( Освен ГИМП ) - Програма за Записване ( като НЕРО ) - Програма която чете .pdf файлове - Флаш плеър и флаш редактор ( като Adobe Flash ) Общо взето най-важното! +++ Как мога да си направя Убунтуту ( Понеже яко ме кефи ) с ефекти. Гледах клипчета в Utube и Vbox7 на Убунту-та с много яки ефекти на прозорците, програмите, самия десктоп ... Нещо такова : ТУК Така де то си пише Beryl ма к'во е т'ва. Дайте малко инфо ( по възможнотс на БГ .... айде и ЕН от мен да мине )Благодаря ви предварително! |
|||
|
Това мнение е редактирано от G9M29 на 03.08.2008 22:12
---------------------------
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Има си във Администрация мисля че беше едно така като програма за Бързите клавиши! Отиди там, нагласи си ги и си използвай тия които искаш! |
|||
|
Потребител от: 20.12.06 | Всички уроци от zipopro | Всички скриптове от zipopro Лъчезар Петров Лечев - 14 - Стара Загора - Уеб Програмист Винчета, болчета гайкии...! |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Айде ед никой ли не ползва Linux??? Моля Ви отговорете ми на П.П-то. |
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() |
Музика - Amarok, но ако си фен на WinAmp за теб XMMS; Видео/Филми - бих казал Totem или mPlayer; За другите просто отвори тъпият софтуер мениджър(не му знам името) и направо едно търсене за това какви програми има и си инсталирай това което искаш. Или направи следното: 1. Стартирай една конозла; 2. apt-get update 3. apt-cache search дума(примерно flash, burn ... и т.н.); 4. apt-get install package_name(видял си името на пакета от горе :)); 5. apt-get autoclean (да изчистиш старите пакети); 6. exit |
|||
|
Потребител от: 17.02.05 | Всички уроци от PureEvil | Всички скриптове от PureEvil Liberate Tu Temet Ex Inferis |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Мерси Пюр Ивъл. А отностно Beryl ще ми помогнете ли плс |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() |
тъпият софтуер мениджър(не му знам името) името му е Sinaptic!Остави Beryl има си compiz, много по добре е! |
|||
|
Потребител от: 25.02.08 | Всички уроци от napster | Всички скриптове от napster Шизофрения е когато в един форум общуваш сам със себе си под три различни ника!!! http://www.hidrostroitel.com/ http://scullboxteam.org/ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
А би ли ми дал малко инфо за Compiz. И с какво са и по добри ефектите от на Beryl ? |
|||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
||||
|
Потребител от: 02.07.08 | Всички уроци от fraiheit | Всички скриптове от fraiheit |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |||
|
Активни потребители:
---
|
|||
| |||
Още по темата: