Linux |
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Здравейте. Днес ми пристигна диска с Linux. Имаше опция Install in Windows и го пробвах и го инстал добре. Само че задължително беше да имам потребител и парола. Бихте ли ми казали как да си махна паролата ( не да да я сменя а да я махна ). И как по дяволите да си пусна нет ( веднъж без да искам го направих но сега немога ). |
|||
|
---------------------------
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
С какъв линук си. Ако е убунто даваш на администрация,мрежови настройки избираш си кабелна или уаерлес от там ти излиза едно прозорче за въвеждане на IP адреса, маската и дефолт гетауей. Махаш отметката, и от комбококса избираш частен IP адрес.и даваш затвори, има един таб където пише система от имена там трябва да си добавиш DNS та та. и си готов. P.S. Рагледай ги тия неща защото сега рабоя с windows и ти ги казвам по памет. Ако не сис се правил пиши вечерта като се пребера ще си пусна Компютъра и ще ти ги кажа. |
|||
|
Това мнение е редактирано от bgspace на 20.08.2008 12:54
Потребител от: 10.05.07 | Всички уроци от bgspace | Всички скриптове от bgspace |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Правя всичко което току що каза и не става. Ако може да ми дадете един видео урок ще е супер. Отностно премахването на паролата на даден потребител може ли някой да ми отговри ? |
|||
|
Потребител от: 08.04.08 | Всички уроци от G9M29 | Всички скриптове от G9M29 Свободата е правото на Избор ! / ИНТЕРНЕТ / |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
аа на убунто е хипер-трудно да се изкарат ш****ите настройки аз цели 3-дена се мъчих да ги изкарам по горе-описания начин и не става ... определено това не е дистрибуция за начинаещи... |
|||
|
Потребител от: 07.12.07 | Всички уроци от Skull | Всички скриптове от Skull =============================================== Sianan Sakich-Sunce moje ================================================================================================================================ http://pbs.free.bg/-html,css,php,c++,c#,delphi, perl, python, ================================================================================================================================ |
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ми аз съм сигурен че поне 2-3 изплзват Убунту ( знам че са повече ). Въпросът е че никой не иска да отдели малко време! Моля ви хора. Писна ми от шибания Уйндоус - помогнете - Моля ви. --- А много ще съм признателен ако някой отдели 10-15 мин. Да направи по 1 клипче - Как да си пуснем нета! Как да премахнем потребителската парола! МОЛЯ ВИИИИИИИ П.П Оправих се с интернета. Моля ви помогнете за паролата !? Дори ако не е проблем да ми кажете как да намаля размера на иконките на декстопа |
|||
|
Това мнение е редактирано от G9M29 на 20.08.2008 15:02
||||
|
|
||||
|
|
||||
![]() ![]() |
Ее, по-спокойно де :) отдели малко време да почетеш :) Система->Администриране->Екран за идентификация->Сигурност->Включване на автоматично влизане. Поздрави. |
|||
|
Потребител от: 17.02.06 | Всички уроци от imagination | Всички скриптове от imagination http://www.absurdi.com |
||||
|
|
||||
| 1 посетител чете тази тема (0 потребители и 1 гост) | |
|
Активни потребители:
---
|
|
|
| |